George Clooney prozradil, co má společného se synem Meghan! Bude jeho kmotrem?

George Clooney 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. května 2019 15:27

George Clooney je žhavý adept na kmotra novorozeného Archieho, syna vévodkyně Meghan a prince Harryho. Nejen, že jsou dobrými přáteli, ale navíc mají i jedno společné. Může však být hollywoodská hvězda opravdu tou osobou, která půjde královskému potomkovi za kmotra?

Je to osud? Možná! Archie Harrison Mountbatten-Windsor a George Clooney totiž budou narozeniny slavit ve stejný den! Oba se narodili v jeden den, slavná hollywoodská star jen o pár desítek let dříve.

Proto se nyní spekuluje, jestli právě Clooney jako dobrý rodinný přítel bude kmotrem novorozeného syna. Dávalo by to smysl, ale opak je pravdou!

Clooney totiž spekulace rázně utnul! "Každý má rád drby. Není to pravda. Určitě byste nechtěli, abych byl kmotr komukoliv. Dost na tom že jsem se sotva sžil s úkolem rodiče. Je to děsivé," řekl americkým médiím.

Herec se k porodu vévodkyně nevyjádřil poprvé. Už se stihl obořit na novináře s tím, že by měli Meghan dát pokoj. Podle médií uvedl, že doufá, že na ni novináři budou po porodu milejší.

"Je to mladá žena, které se právě narodilo dítě," promlouval lidem do duše. Přiznává, že zájem o britskou vévodkyni je po porodu ještě intenzivnější, média by ale podle něj neměla zapomínat na to, že jde o čerstvou maminku.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor George Clooney Meghan Markle