Lže královská rodina světu? S porodem dítěte Harryho a Meghan to prý bylo úplně jinak!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. května 2019 9:58 | Aktualizováno: 10. května 2019 22:04

Lže královská rodina celému světu? Fanoušci jsou přesvědčeni, že syn vévody a vévodkyně ze Sussexu se narodil o dva týdny dříve, než se oficiálně uvádí! Na tuto myšlenku je svými slovy přivedl sám princ Harry.

Příznivci královské rodiny jsou přesvědčeni, že syn Harryho a Meghan se narodil o celých 14 dní dříve, než se oficiálně uvádí. Podle nich se totiž sám princ Harry prořekl na tiskové konferenci, na které byl malý  Archie Harrison Mountbatten-Windsor poprvé představen veřejnosti.

Novináři se jej totiž zeptali, na koho se dítě více podobá. A Harry jim odpověděl: „Všichni říkají, že se děti během dvou týdnů tolik mění. Tak nějak sledujeme, jak se tato proměna v průběhu měsíce skutečně odehrává,“ popisoval novopečený tatínek.

„Ale jeho vzhled se mění každý den, takže kdo ví,“ řekl. „Rodičovství je úžasné, je to jen dva a půl dne to, tři dny, ale jsme prostě tak nadšeni,“ rozplýval se princ Harry. Někteří fanoušci si jeho slova vyložili tak, že miminko se narodilo už před dvěma týdny!

„Zdá se to jen mě, nebo prostě Harrymu vyklouzlo, že se dítě za dva týdny změnilo?“ píše jeden z Britů na Twitteru. „Princ Harry říká, že se dítě za poslední dva týdny tolik změnilo… nebo jsem to slyšel špatně?“ podivuje se další. Podobných tweetů se objevily desítky. Další jsou přesvědčeni, že tuto teorii dokládá i vzhled malého Archieho. Podle nich totiž takhle dítě staré jen dva dny prostě nevypadá!

A slip of the tongue hey Harry? Royal baby been here 2 weeks? Just as I thought #RoyalBaby

— Andi Cameron Foulds (@Andifoulds) 8. května 2019

Is it just me or did Harry just slip up by saying baby has changed in 2 weeks?? #royalbaby

— Bradley Jordan (@bradrfc92) 8. května 2019

A proč by královská rodina kolem narození dítěte takto lhala? Podle zastánců teorie je to proto, aby si Meghan a Harry užili chvíle klidu mimo objektivy kamer a zájem novinářů.

Podle oficiálních informací se však malý Archie narodil v pondělí 6. května v 5:26 v nemocnici Portland. O narození syna vévody a vévodkyně ze Sussexu se svět dozvěděl zhruba o devět hodin později, kdy už byla Meghan i s miminkem opět doma ve Frogmore Cottage. Rodiče pak čekali dva dny, než ho poprvé ukázali veřejnosti.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle Princ Harry