Přísně tajné manévry. Neuvěříte, jak Meghan dostali do porodnice!

Meghan Markle 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. května 2019 11:59 | Aktualizováno: 9. května 2019 14:48

Vévodovi a vévodkyni ze Sussexu se podařilo ošálit celý svět. Zatímco všichni čekali, že Meghan bude rodit doma ve Frogmore Cottage, kvůli čemuž byl dům bedlivě sledován, se podařilo nenápadně proklouznout a odjet do nemocnice! Pomohl jim totiž podzemní tunel!

Narození prvního potomka prince Harryho a jeho ženy Meghan provázely manévry hodné filmů s Jamesem Bondem! Vzhledem k tomu, že okolí Windsoru, na jehož pozemcích Frogmore Cottage leží, bylo v obklopení novinářů, informaci o narození Archieho se podařilo tajit celých 9 hodin!

Jen šťastní rodiče a vybraní členové rodiny věděli, že je chlapeček už na světě. Podle původního plánu měla Meghan rodit doma, dokonce prý byl v jejím ateliéru pro cvičení jógy umístěn bazének, do kterého měla rodit. K tomu ale nedošlo!

V neděli, téměř týden po termínu porodu, lékaři Meghan oznámili, že bude muset do nemocnice. Na řadu tak přišly manévry, při kterých byl Harry, Meghan a její matka Doria naloženi do jednoho Range Roveru, zatímco do druhého si vlezli bodyguardi. Dvěma autům se podařilo během 40 minut nepozorovaně proklouznout až k nemocnici Portland v Londýně.

Pozornost členové královské rodiny neupoutali z prostého důvodu! Do nemocnice se podle deníku The Sun dostali díky podzemnímu tunelu! Dokonce i v nemocnici vše podléhalo utajení. Na Meghan tu čekal jeden z luxusních apartmánů. O tom, kdo v něm rodí, ovšem vědělo jen několik zdravotnických pracovníků!

Média a dokonce ani většina členů královské rodiny neměla tušení, co se děje ,kde Meghan je a že už přišla její chvíle! Dítě přišlo na svět v 5:26. Až pak se radostnou novinu po telefonu dozvěděli příbuzní. V pondělí ráno pak rodiče i s malým synkem sedli do auta a opět odjeli do Frogmore Cottage. I cesta zpět přitom proběhla ve vší tajnosti a bez zájmu médií!

Jak je možné, že se vše podařilo utajit? Odpověď je s největší pravděpodobností nudná, ale brilantně jednoduchá - plánování. Bezpečnostní otázky, auta i trasa byly s největší pravděpodobností připraveny měsíce předem. Nemocnice Portland navíc byla překvapivou volbou – ve všemožných spekulacích před porodem o ní nepadlo ani slovo.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Archie Harrison Mountbatten-Windsor