Harry a Meghan už prozradili, jak se jmenuje jejich syn! Je to...

Meghan a Harry poprvé ukázali svého potomka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 17:46 | Aktualizováno: 8. května 2019 22:09

Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Tak se jmenuje prvorozený syn prince Harryho a vévodkyně Meghan, kteří to prozradili několik hodin poté, co dítě poprvé ukázali na veřejnosti. Osmé pravnouče královny Alžběty se narodilo v pondělí.

Když dnes krátce po poledni předstoupili před vybraná média, aby svého syna představili veřejnosti, princ Harry a vévodkyně Meghan ještě jméno dítěte neprozradili. Udělali to až o několik hodin později prostřednictvím svého instagramového účtu Sussex Royal.

Syn Harryho a Meghan se jmenuje Archie Harrison Mountbatten-Windsor. O tomto jménu se v médiích ani na veřejnosti nespekulovalo, což bude nepříjemné hlavně pro sázkáře, kteří tipovali jména jako Arthur, James nebo Alexander.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The Duke and Duchess of Sussex are pleased to announce they have named their first born child: Archie Harrison Mountbatten-Windsor This afternoon Their Royal Highnesses introduced Her Majesty The Queen to her eighth great-grandchild at Windsor Castle. The Duke of Edinburgh and The Duchess’ mother were also present for this special occasion. Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Kvě 8, 2019 v 8:39 PDT

Příspěvek na Instagramu doprovází fotka ze setkání na hradě Windsor. "Dnes odpoledne její královská výsost představila královně Alžbětě její osmé pravnouče. Přítomni této speciální události byli také vévoda z Edinburgu (princ Philip - pozn. red.) a matka vévodkyně (Doria Ragland - pozn. red.)," stojí v doprovodném textu.

První potomek prince Harryho a vévodkyně Meghan se narodil v pondělí nad ránem. Dosud není známé jeho přesné místo narození, podle deníku Daily Mail však manželka vévody ze Sussexu porodila v nemocnici, nikoliv doma, jak si původně přála. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) Archie Harrison Mountbatten-Windsor