Jaký bude syn Harryho a Meghan! Tady je odpověď

Meghan Markle a princ Harry 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. května 2019 16:50

Je to kluk a je to rebel! To alespoň tvrdí o prvorozeném synovi prince Harryho a vévodkyně Meghan astrolog oslovený britským deníkem Mirror. Co dalšího se o něm dá vyčíst z hvězd?

Prvorozeného syna prince Harryho a jeho ženy Meghan spojuje řada věcí s královnou Alžbětou. V době narození je stejně jako ona na sedmém místě v nástupnické linii na trůn a také se narodil ve znamení býka.

Tomuto znamení vládne planeta lásky Venuše a lidé v něm narození jsou zpravidla spolehliví a ve svém životě si rádi drží rovnováhu. Podle astrologa, kterého oslovil deník Mirror to však pro chlapce, který se narodil vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, úplně platit nebude.

Podle astrologa Russela Granta mu hvězdy nadělily do vínku šarm a rebelství. Dle předpovědi se bude zabývat řadou humanitních a ekologických otázek a na naší planetě bude chtít zanechat stopu. Především však vypichuje fakt, že to bude rebel.

To by ostatně nebylo nic překvapivého, zvlášť když si vzpomeneme na jeho otce. Princ Harry si v mladické nerozvážnosti neodpustil několik skandálů, díky vztahu s americkou herečkou Meghan Markleovou se však definitivně usadil.

Hvězdy také vyzradily, že by hoch zatím neznámého jména měl být dobrým řečníkem a spisovatelem, který se nebude bát projevit svou jedinečnost a individualitu.

Ve znamení býka se navíc narodily i děti prince Williama a vévodkyně Kate Charlotte a Louis, což je podle všeho dobrá zpráva pro budoucnost královské rodiny. Znamená to totiž, že by měli být všichni na jedné vlně a jejich vztahy by měly být v naprostém pořádku.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)