Meghan ŠOKUJE veřejnost! Chce s dítětem utéct z Británie!

Meghan Markle a princ Harry

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. května 2019 10:20

Vévodkyně Meghan má zdárně za sebou porod nového královského potomka. Jaké jsou její další plány? Podle britských médií třeba stěhování se z Británie. Ne však do Afriky, kam ji chtěl poslat zbytek královské rodiny, ale zpět domů do USA.

Podle deníku The Sun zamíří další kroky vévodkyně Meghan do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

"Meghan chce rozhodně žít v Los Angeles. Miluje to město, jeho životní styl a atmosféru. Každopádně je kalifornskou holkou a může tam volněji dýchat. Hollywood je zakořeněn v její DNA a myslím, že v něm chce zanechat nějakou stopu," uvedl pro server zdroj blízký královskému páru.

Podle deníku pár zatím hledá spíše dočasné bydlení. Pravděpodobně neplánuje bydlet v Los Angeles do konce života. I přesto ale jde o krok, se kterým Britové zřejmě nepočítali. A už vůbec ne královská rodina.

Ta totiž spřádala vlastní plány. Meghan s Harrym chtěli poslat na několik let do Afriky, kde se měli podílet na charitativních misích. Tedy alespoň oficiálně. Podle médií ale za tím stojí něco úplně jiného.

Princi Williamovi s vévodkyní Kate údajně vadí velká popularita vévodů ze Sussexu. Navíc se proslýchá, že se William chce připravit na královskou korunovaci, a rád by se proto opět dostal na přední stránky tisku on. O to ho ale Meghan s Harrym už nějakou dobu připravují.

Témata: Meghan Markle