MEGHAN PORODILA? Británii zachvátila panika!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. května 2019 12:47

Britové šílí. Právě dnes by totiž měl být poslední den, kdy by měla Meghan rodit. Pokud ne, hovoří se o uměle vyvolaném porodu. Sázkové kanceláře navíc zavírají sázky na to, kdy se dítě narodí. Tvrdí, že už je jasné, že někdo něco ví.

Některá média píší o tom, že manželka prince Harryho Meghan již dítě na svět přivedla, jiná tvrdí, že to bude každým okamžikem. Sázkové kanceláře kvůli nepotvrzeným informacím dokonce přestaly přijímat tipy na to, kdy přesně dítě přijde na svět. Královský palác však oficiálně narození dítěte dosud nepotvrdil.

Královská rodina za termín porodu označila přelom dubna a května a řada britských listů má proto za jisté, že bývalá herečka Meghan Markleová již dítě přenáší. List Daily Express dnes napsal, že si přeje porodit doma, což prý ale lékaři nedoporučují.

"Je jí 37 a čeká první dítě. Nevím," vyjádřil podle listu pochybnosti porodník Timothy Draycott. Deník však připomněl, že královna Alžběta II. porodila v domácích podmínkách Buckinghamského paláce čtyři děti.

Podle listu The Sun je Meghan v současnosti ve venkovské usedlosti nedaleko windsorského zámku, kam se s Harrym nedávno přestěhovali z Londýna kvůli klidu. Po boku má Harryho a svou matku. Navzdory tomu, že již více než týden dítě přenáší, působí velmi uvolněně, napsal deník. Meghan si podle jeho informací vybrala vlastní lékařský tým, který na ni dohlíží. Není ovšem jisté, zda se nebude muset přesunout do nemocnice, kde lékaři porod uměle vyvolají, dodává The Sun.

Další listy píší, že Harryho a Meghan v posledních dnech navštívilo několik členů královské rodiny, což údajně svědčí o možnosti, že potomek je již na světě.

Britští bookmakeři, považovaní za dobře informované, v neděli přestali vypisovat kurzy na přesné datum narození sedmého v pořadí následníků trůnu. "Tihle lidé jistě mluví s někým, kdo mluví s někým jiným," řekl CNN o zdrojích informací bookmakerů Lee Price, mluvčí britské sázkové kanceláře Paddy Power.

Může být dítě na světě? 

V tuto chvíli jsou na pořadu dne dva scénáře. Jeden počítá s tím, že Meghan už porodila. Původní datum mělo být stanoveno na 28. dubna, porodit ale mohla i letos o víkendu. 

Druhá varianta počítá s tím, že se dítěti na svět nechce. Daily Mail s odkazem na zdroj z paláce uvedl, že dítě se zatím nenarodilo. Meghan má totiž porodní komplikace - přenáší, a dost možná už týden. Zatím se však cítí dobře a je doma ve Frogmore Cottage. Dítěti se ale na svět nechce, a to může představovat velký problém.

Podle zdroje je možné, že Meghan porodí dnes, tedy v pondělí. Je ale i varianta, kdy se dítěti nadále nebude chtít ven. V takovém případě by se mohlo přistoupit i k vyvolanému porodu. 

Na oficiální oznámení si ale fanoušci budou muset počkat. Server The Sun totiž uvedl s odkazem na zdroj v královském paláci, že Meghan se rozhodla rodit v utajení proto, aby nemusela v den porodu pózovat před nemocnicí fotografům ve značkových šatech, lodičkách a s makeupem na tváři. Dokonce kvůli tomu lituje i vévodkyni Kate.

Témata: Meghan Markle