Obrat o 180 stupňů! S porodem vévodkyně Meghan bude vše úplně jinak!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. května 2019 14:19

Porod britské vévodkyně Meghan je za dveřmi. Podle britských médií se očekává, že k němu dojde během zítřejšího dne, a zdroje z paláce tvrdí, že nastávající maminka už týden přenáší. Nové informace ale nahrávají úplně jiné variantě, než jaká byla doposud na stole. Meghan totiž vůbec nemusí rodit doma.

Místo porodu vévodkyně Meghan podléhá už několik týdnů spekulacím. Nejprve se hovořilo o nemocnici Svaté Marie v londýnské čtvrti Paddington, v níž rodí všechny členky královské rodiny už 40 let. To ale bylo zamítnuto a změněno na porodnici nedaleko Frogmore Cottage.

Ani tady se ale porod neuskuteční. Chvíli na to se totiž objevila nová informace, a sice možnost domácího porodu. Server The Sun totiž uvedl s odkazem na zdroj v královském paláci, že Meghan se rozhodla rodit v utajení proto, aby nemusela v den porodu pózovat před nemocnicí fotografům ve značkových šatech, lodičkách a s makeupem na tváři. 

Nové informace ale naznačují, že vše může nakonec dopadnout úplně jinak. Meghan totiž podle serveru Metro zřejmě neporodí doma, ale nakonec skutečně v porodnici. Konkrétně v nemocnici Frimley Park v Surrey, 15 km od Frogmore Cottage.

Důvodem má být podle serveru fakt, že Meghan už týden přenáší. A každý další den zvyšuje šanci, že jí lékaři doporučí porod ve zdravotnickém zařízení. Pokud navíc porod nezačne během následujících 48 hodin, je podle serveru možné, že se přistoupí k jeho vyvolání. A to už bude muset opravdu proběhnout v porodnici za asistence lékařů a sester.

Vévodkyni Meghan se ale zatím daří dobře a údajně stále doufá, že porod proběhne v jejím novém sídle. To se ale pravděpodobně jen tak nedozvíme. Britský palác totiž místo porodu dopředu nezveřejní. 

Podle původních informací neměla královská rodina ohlásit ani začínající porod. Server ale tvrdí, že k tomu nakonec dojde a veřejnost bude informována o tom, že dítě přichází na svět. Následně prý palác zveřejní druhé oznámení, kde odhalí podrobnosti o pohlaví, hmotnosti a místě narození dítěte.

Dosavadní informace přitom hovořily o tom, že lidé možná uvidí děťátko až několik dní či týdnů po porodu a do té doby mělo probíhat vše v naprostém utajení. Meghan chtěla svého potomka nejprve představit rodině. Až poté oficiální cestou oznámit jeho narození. 

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)