Vévodkyně Meghan má velké problémy s porodem!

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. května 2019 19:15

Britská vévodkyně Meghan přenáší! Dítěti se nechce ven, ačkoliv mělo být už dávno na světě. Tvrdí to zdroj z královského paláce s tím, že dítě by už mělo přijít na svět každým dnem. Zatím to tak ale nevypadá.

Za poslední týden se objevila řada "zaručený" zpráv o tom, že vévodkyně Meghan porodila. Jak se ale ukázalo, žádná z nich nebyla pravdivá a, jak jsme upozornili, šlo pouze o spekulace. 

Oficiálně totiž královský palác nevydal žádné informace o novém královském potomkovi, což na jednu stranu není nijak překvapivé. V tomto případě si totiž Meghan a Harry nepřejí, aby o porodu kdokoliv věděl. Na druhou stranu ani nebylo zatím o čem informovat

Daily Mail totiž s odkazem na zdroj z paláce uvedl, že dítě se zatím nenarodilo. Meghan má totiž porodní komplikace - přenáší, a dost možná už týden. Zatím se však cítí dobře a je doma ve Frogmore Cottage. Dítěti se ale na svět nechce, a to může za pár dní představovat velký problém.

Podle zdroje je možné, že Meghan porodí zítra nebo v pondělí. Je ale i varianta, kdy se dítěti nadále nebude chtít ven. V takovém případě by se mohlo přistoupit i k vyvolanému porodu. Kdy by k němu mohlo dojít ale není známo.

Je dost možné, že klidně v průběhu týdne. Tyto spekulace podnítil i princ Harry, který oznámil, že ruší část své cesty do Nizozemí plánované na příští týden. Nezúčastní se návštěvy v Amsterdamu ve středu 8. května. Pojede ale na zahájení Invictus Games v Haagu ve čtvrtek. Je tedy možné, že ať už dítě přijde na svět jakkoliv, stane se tak do čtvrtka.

Původní datum porodu bylo údajně stanoveno na 28. dubna. Podle britského serveru Evening Standard se ale o víkendu k porodu neschylovalo. Princ Harry byl v ten den spatřen na londýnském maratonu. Server usuzuje, že kdyby se porod blížil nebo probíhal, byl by raději u něj, než na veřejnosti.

Na oficiální oznámení si ale fanoušci budou muset počkat. Server The Sun totiž uvedl s odkazem na zdroj v královském paláci, že Meghan se rozhodla rodit v utajení proto, aby nemusela v den porodu pózovat před nemocnicí fotografům ve značkových šatech, lodičkách a s makeupem na tváři. Dokonce kvůli tomu lituje i vévodkyni Kate.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)