Dara Rolins zase nahá (FOTO č.3)! Jaké je tajemství její krásné postavy?

Dara Rolins 16

Autor: Jan Novák, stars24.cz

4. května 2019 16:36 | Aktualizováno: 4. května 2019 18:02

Popová českoslovesnká diva, která čas od času pobouří pozitivně své fanoušky na sociálních sítích svým perfektně vypracovaným tělem. Jak tohle tělo mohl Rytmus opustit? Zřejmě našel ještě lepší. Na to se podíváme pozdeji.

Dara Rolins je známá tím, že na svém těle pravidělně slovy pana premiéra „maká“. Její sportovní postavu jí závidí nejedna žena, pro kterou při pohledu na Daru vstoupí do hlavy deprese. Co stojí za tajemstvím její krásné postavy?

Dara Rolins žije mimořádně aktivním životním stylem. Dokonce ani na dovolené nepoleví a stále se udržuje ve správné tenzi, tedy pořád cvičí. Je všeobecně známé, že Dara je také maminkou své jedenáctileté dcery Laury. Díky každodenímu vození do školy vstává už v šest hodin ráno.

Ale to nestačí k perfektní postavě. Její srdce si získala také joga. Není důležitý jen vzhled těla, ale také jeho funkčnost. To zajistí právě jóga. Zpočátku na sebe kladla vysoké nároky, dnes má na cvičení mimořádně zdravý názor. „Nechci být lepší než kdokoliv jiný, s nikým nesoupeřím. Chci být nejlepší v rámci mých limitů a možností,” řekla zpěvačka Dara Rolins pro Feminity.

Cvičení ale opravdu není všechno! Ruku v ruce s ním musí člověk dodržovat i správnou stravu. Prozradila, že při vaření upřednostňuje jednoduché a rychlé recepty. Důležité je, aby potraviny uchovávaly výživové hodnoty.

Den si nedovede představit rozhodně bez salátu, jde o jedno z jejích oblíbených jídel. Nedá dopustit na kvalitní zeleninové polévky. Obloukem se vyhýbá pečivu z bílé mouky. Zpomaluje ji. Když ji ale popadne mlsná, nic si nezakazuje.

Témata: Dara Rolins