Je konec! Meghan a Harry vykopli Kate s Williamem!

Meghan Markle a Kate Middleton 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. května 2019 14:35

Ne každý má to štěstí, aby byl vyvoleným a zasloužil si pozornost svéhlavé Meghan a prince Harryho. Počet lidí, o jejichž život se na sociálních sítích vévodové ze Sussexu věnují, navíc stále klesá. Naposledy to dokonce odnesla vlastní rodina!

Podle magazínu People zpočátku Meghan s Harrym sledovali 23 účtů, momentálně je jich však jen 16. Zarážející je, koho ze svého internetového života vyřadili.

Dříve totiž sledovali všechny členy královské rodiny a některé charitativní organizace. Nyní však ze svého seznamu vyškrtli účet Kate a Williama.

Kromě nich také přestali sledovat i ostatní členy královské rodiny a organizace, které jsou jim blízké, například Invictus Games 2020, jejímž zakladatelem je samotný Harry.

Kromě médií si zvratu na Instagramu všimla i veřejnost, a vévoda s vévodkyní se jali vysvětlit, co se stalo. Tvrdí, že měsíc budou sledovat pouze organizace, které pomáhají mentálnímu zdraví, péči o mysl, tělo a lásku, čímž je chtějí propagovat.

Dodali, že každý měsíc budou sledovat jiné organizace, které se zabývají různými věcmi. Proč ale vyškrtli svou nejbližší rodinu, to nikdo neví. Fanouškům se to ale moc nelíbí.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Princ William Kate Middleton