Tajemství šatů Jasminy Alagič vyzrazeno! Jak budou vypadat?

Jasmina Alagič 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. května 2019 17:04

Mělo to být tajemství až do dne svatebního obřadu, módní návrhářka Jana Pištejová však nakonec vyzradila, jak budou vypadat šaty Jasminy Alagič, která se chystá na svatbu s rapperem Rytmusem. Kdo má dobrou představivost, tomu bude následující popis určitě stačit.

Jak jsme vás už informovali, minulý víkend se na Instagramu pochlubila módní návrhářka Jana Pištejová tím, že bude mít tu čest navrhovat svatební šaty moderátorky Jasminy Alagič. Uvedla tehdy, že se na tuto práci moc těší, ale podoba šatů zůstane tajemstvím až do dne D.

Jazyk za zuby však dlouho držet nevydržela. Jednomu ze slovenských médií totiž Pištejová exkluzivně prozradila, jak budou šaty vypadat. Zatímco fanoušci hvězdného páru jsou určitě štěstím bez sebe, vyvstává otázka, zdali je s tím srozuměná Jasmina.

„Jasminčiny svatební šaty koncipuji do stylu, který ladí s prostorem svatby, interiérem,“ řekla návrhářka deníku Nový Čas. Obřad se uskuteční v malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy, budova však momentálně prochází rekonstrukcí. „Proto to bude krásná sošná róba s majestátní sukní,“ vysvětlila Pištejová.

Oznámila ještě nějaké další detaily? „Barevnost jsme zvolili off-white, což je ideální bílá právě pro Jasminu. Materiál je velmi luxusní a je vyšívaný tisíci drobnými korálky, má krásné jemné odlesky,“ dodala Pištejová pro Nový Čas. Jasmině to tedy určitě bude slušet a dozajista se vyfikne i Rytmus.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)