Meghan si už přivezla miminko z porodnice! Jásají svědci podivné královské kolony

Meghan Markle a princ Harry 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. května 2019 16:17 | Aktualizováno: 3. května 2019 23:50

Svět je na nohou! Na hrad Windsor přijelo auto královny a očití svědci v něm viděli růžovou dečku! Podle mnohých to znamená jediné – Meghan už porodila a je ho holčička!

Očití svědkové viděli, jak k Windsoru, na jehož pozemcích leží i Frogmote Cottage - sídlo vévody a vévodkyně ze Sussexu -, přijelo královské Bentley doprovázené policejní ochrankou!

Sedmatřicetiletý finančník Tamoor Ali médiím prozradil, že jej zastavila policejní motorka a pořádala ho, aby sjel z cesty a nechal projet královskou kolonu!

„Pak jsme viděli vozidlo, které mělo v zadní části čelního skla růžové věci,“ tvrdí pro The Sun řidič, který musel kvůli královské koloně zastavit. Právě to, jak pomalu a opatrně auta jela, vede Aliho k domněnce, že v autě královny mohl cestovat někdo velmi důležitý a „delikátní“! Například novorozené dítě Harryho a Meghan!

Podle něj to totiž vypadalo, že je v autě někdo, kdo „nezvládá cestu přes zpomalovací retardéry"! „Myslím, že to bylo dítě, ale ještě to veřejně neoznámili,“ dodává svědek.

Zatímco někteří fanoušci věří, že má pravdu a že dítě Meghan už je na světě, nejmenovaný zdroj z paláce mírní nadšení. Podle něj auto královny prostě znamená to, že Alžběta II. přijela do Windsodu,a by se zúčastnila bohoslužby v kapli sv.Jiří. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. Windsor Royal Family královská rodina (gbr)