Hvězda Pirátů z Karibiku oznámila úžasnou zprávu! Keira Knightley je v tom!

Keira Knightley

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. května 2019 12:55

Keira Knightley patří mezi jednu z nejslavnějších hereček současnosti. Divákům se vryla do paměti především rolí v Pirátech z Karibiku. Nyní tato 34letá kráska oznámila, že je těhotná! (

Herečka se v roce 2013 provdala za hudebníka Jamese Rightona a před čtyřmi lety porodila svou první dceru Edie.

Hvězda Pirátů z Karibiku si ale soukromí docela tají, a tak si fanoušci museli na další dobrou zprávu počkat. Ta však vyšla  najevo, když se ukázala s bříškem na večírku Chanel v Paříži.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Bugünün konusu belli oldu hamilelik ve ikinci üçüncü bebek haberleri! Keira Knightley ikinci bebeye hamileymiş. Dün Chanel'in davetinde ilk kez karnı burnunda ortaya çıkmış. Bu sıkıcı elbise de Chanel bu arada ? . . . #keiraknightley #instagramers #instadaily #igersdaily #instalike #magazingündemi #magazin #magazinhaberleri #regram #influencer #blogger #bloggers #bloglife #celebrity #celebritynews #hollywood #webstagram #instaweb #chanel #fashionbloggers #instafashion

Příspěvek sdílený Dee Bee (@ondansoora), Kvě 3, 2019 v 12:14 PDT

Jestli to bude holčička nebo chlapeček se zatím neví, jisté ale je, že bude mít trochu zvláštní dětství. Keira je totiž zarytá feministka a svěřila se například, že její dcera má zakázány některé pohádky.

Proč? Nechce totiž, aby si dělala falešné iluze o životě. A kritizuje za ně i jiné, například vévodkyni Kate, na kterou zaútočila po porodu. Napsala jí dopis, v němž jí vyčetla to, jak vypadala po porodu. "Namalovaná a na podpatcích. To, co chce svět vidět. Ukrytá bolest, zahalené tělo..."

Témata: Keira Knightley