Brad Pitt promluvil: Co se to děje mezi ním a Jennifer Aniston?

Brad Pitt a Jannifer Aniston

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. května 2019 21:20 | Aktualizováno: 3. května 2019 3:05

Jak je to mezi Jennifer Aniston (50) a Bradem Pittem (55)? Někdejší nejhrásnější hollywoodský manželský pár se sice už dávno rozešel, spekuluje se ovšem, že teď se stará láska opět rozhořela! Pitt prý chtěl koupil přízeň své exmanželky domem za 70 milionů eur, v němž spolu žili před rozvodem!

Jennifer dům v Beverly Hills milovala, a když ho po rozvodu museli prodat, byla z toho hodně smutná. „To, že přišla o domov, její smutek z rozvodu ještě zhoršovalo. Doteď lituje, že ho museli prodat, " prozradil nejmenovaný zdroj z hereččina okolí pro Mirror.

Jenže teď se zdá, že by se do něj herečka, která se proslavila jako Rachel z Přátel mohla vrátit! Podle zpráv to vypadalo na obrovské gesto, kterým si měl chtít Brad svou exmanželku získat zpět. Jenže podle hollywoodského herce je to jinak! Pro deník The Sun uvedl, že dům pro Jennifer nekoupil a že jde jen o fámu.

Brad a Jenniver se poznali v roce 1998, vzali se o dva roky později. Jejich manželství trvalo 5 let, tedy do roku 2005. Důvodem jejich rozchodu byla nevěra! Pitt se při natáčení filmi Pan a paní Smithovi zakoukal do herečky Angeliny Jolie, Hned po rozvodu spolu tihle dva začali chodit. V roce 2014 se také vzali, ale za další dva roky se rozešli. Mají spolu 6 dětí.

Jennifer Aniston po rozvodu s Bradem vystřídala mnoho mužů, ale s žádným nevydržela a nikdy neměla ani děti. Po rozvodu se jejími partnery stali Vincent Vaughn, Paul Sculfor a John Mayer. V roce 2011 začal vztah s Justinem Therouxem, s nímž se roku 2012 zasnoubila. Dne 5. 8. 2015 se za něj bez publicity provdala. V únoru 2018 byl oficiálně oznámen jejich rozchod. Spekuluje se, že Brad byl její jedinou a skutečnou láskou a jejich rozchod nikdy nerozdýchala.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Angelina Jolie