S dítětem Meghan je to jinak! Vyslyší Harry přání své zesnulé matky Diany?

Meghan Markle 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. května 2019 19:22

Fanoušci netrpělivě očekávají každou novou informaci o prvním potomkovi vévodkyně Meghan a prince Harryho! O tom, zda Meghan porodila, nebo zda dítě přenáší, spekulují téměř všechna světová média! Stejně tak je předmětem spekulací i jméno a pohlaví královského potomka!

Sázkaři mají už delší dobu jasno. Vévodkyni ze Sussexu se narodí holčička, která dostane jméno Diana či Victoria. V úvahu ale připadá i Alice, Grace a Isabella. Pokud by se náhodou narodil chlapec, mohl by se jmenovat Arthur, James nebo Edward.

Jenže teď se zdá, že by vše mohlo být jinak! V posledních dnech se objevil jiný černý kůň – holčičí jméno Allegra! Podle deníku The Independent se kurz na toto jméno během 24 hodin snížil u 1:100 na 1:12!

Jak je to možné? Důvod je značně sentimentální. Harryho maminka, lidmi milovaná princezna Diana, se v minulosti nechala slyšet, že tak chtěla pojmenovat svou vlastní dceru, pokud by se jí nějaká narodila.

Diana před lety uvedla, že právě toto jméno považuje za krásné. Přesto prozatím převažuje myšlenka, že Harry pojmenuje svou případnou dcerku Diana na počest své matky.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Lady Diana