Hvězda seriálu Hry o trůny se tajně vdala! Za pár dolarů v Las Vegas!

Sophie Turnerová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. května 2019 15:27

Hvězda seriálu Hry o trůny Sophie Turnerová (23) se tajně vdala! „Sansa Starková ze Zimohradu“ v Las Vegas řekla „ANO“ svému snoubenci, zpěvákovi Joe Jonasovi (29)!

Přestože byli od roku 2017 zasnoubeni, tak brzká svatba se opravdu nečekala! Vše se semlelo pouhé dvě hodiny po předávání hudebních cen Billboard Music Awards v jedné z kapliček v Las Vegas. A obřad vedl – a to se podržte - dvojník Elvise Presleyho!

Novomanželé navíc pořádně ušetřili, vše je přišlo asi jen na 600 dolarů! Je ale pravděpodobné, že budou mít letos ještě jeden, o něco okázalejší obřad nejen pro rodinu, ale i přátele a kamarády.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Joe Jonas and Sophie Turner just had a surprise wedding in Vegas after the #BBMAs...and that's the tea. Link in bio for everything we know! (?: @diplo)

Příspěvek sdílený E! News (@enews), Kvě 1, 2019 v 10:26 PDT

O svatbě na sociálních sítích informoval DJ Diplo, který Sophii a Joemu hrál. Za družičku pak šla kamarádka britské vévodkyně Meghan a někdejší Miss World Priyanka Chopra. Ta se zároveň stala Sophiinou švagrovou, protože se loni v prosinci během třídenní velkolepé veselky vdala za Nicka Jonase, tedy bratra ženicha!

Svatbu pár pojal velmi neformálně - nevěsta na sobě měla bílý kalhotový overal s volány a špagetovými ramínky. A nechyběl samozřejmě ani závoj. Ženich byl v šedém obleku, ve kterém předtím vystoupil na udílení hudebních cen. 

Témata: Sophie Turnerová Joe Jonas svatba seriál Hra o trůny (HBO)