Princezna Charlotte má 4 roky! Hrdá Kate vyfotila tyto snímky!

princezna Charlotte Elisabeth Diana 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 12:26

Nejen Britové si mohou zkrátit čekání na nového člena královské rodiny zhlédnutím zbrusu nových snímků princezny Charlotte, které pořídila její maminka, vévodkyně Kate, u příležitosti dceřiných dnešních čtvrtých narozenin.

Zatímco celá Velká Británie očekává oznámení narození dalšího člena královské rodiny, který se má co nevidět narodit princi Harrymu a vévodkyni Meghan, mohou si nejen Britové zkrátit dlouhou chvíli pohledem na sérii fotografií princezny Charlotte, která dnes slaví čtvrté narozeniny.

„Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou potěšeni možností sdílet tři nové fotografie princezny Charlotte před jejími čtvrtými narozeninami,“ stojí na oficiálním instagramovém účtu Kensingtonského paláce. „Díky za milé zprávy pro princeznu Charlotte,“ pokračuje příspěvek.

Fotografie pořídila samotná vévodkyně Kate během dubna v Kensingtonském paláci a v dalším sídle budoucího královského páru v Norfolku. Princezna je na všech snímcích zachycena v přírodě, dva portréty, na nichž sedí, doplňuje milá momentka, na níž dcera Kate a Williama pobíhá s kytičkou v ruce.

Charlotte je prostředním z trojice dětí vévody a vévodkyně z Cambridge, kteří se vzali v dubnu 2011. O dva roky později se jim narodil syn George, toho následovala 2. května 2015 právě dcera Charlotte. Nejmladším potomkem je chlapeček Louis, který před pár dny oslavil teprve první narozeniny.

Prvního potomka se brzy dočká i Williamův bratr Harry. Řada britských médií se dokonce přiklání k tomu, že už vévodkyně Meghan porodila. Pár se ovšem rozhodl, že si bude bedlivě střežit soukromí, a tak není jasné, kdy narození dítěte oznámí. Že už je po všem, však má údajně potvrzovat třeba nově oznámená cesta prince Harryho do zahraničí.

Témata: princezna Charlotte Elisabeth Diana Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)