Jasmina a Rytmus připravují svatbu. Známe další detaily!

Jasmina Alagič 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 21:59

Hvězdný slovenský pár Jasmina Alagič a rapper Rytmus připravuje velice očekávanou svatbu. Moderátorka nedávno prozradila, kde se obřad uskuteční, teď vyšlo najevo, kdo bude mít to štěstí navrhovat její svatební šaty.

Jak už jsme vás informovali, Jasmina Alagič a Rytmus se kromě očekávání miminka začali intenzivně věnovat také chystané svatbě. Moderátorka nedávno prozradila, kde se bude konat obřad, při němž bude hvězdný slovenský pár sezdán, teď jsou známé i další detaily.

Svatba se uskuteční na malebném zámku v obci Pezinok nedaleko Bratislavy, který prochází v současnosti rekonstrukcí. Jasmina se s tím na Instagramu svěřila, přestože se bojí, že si tak pozvala na velkou životní událost nezvané hosty.

Naopak mezi pozvané bude jistě patřit módní návrhářka Jana Pištějová, která o víkendu na Instagramu prozradila, že bude mít tu čest navrhovat nevěstiny svatební šaty. Není pochyb o tom, že jde o vysněnou práci.

„Velmi se těším na tvorbu nejdůležitějších šatů v životě pro tuto jedinečnou princeznu. Jasmina Alagič bude překrásná nevěsta,“ napsala Pištějová na sociální síti. Příspěvek získal kromě řady komentářů téměř 6 tisíc lajků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Veľmi sa teším na tvorbu najdoležitejších šiat v živote pre túto jedinečnú princeznú, @jasmina_alagic bude prekrásnou nevestou #bridetobe #weddinggown #inprocess #secretuntilthebigday #tajomstvoazdodnaD #matesanacotesit #foto @plusjedenden

Příspěvek sdílený Jana Pištejová Official (@pistejka), Dub 27, 2019 v 1:44 PDT

Slovenská módní návrhářka pak díky tzv. hashtagům naznačila, že už na tvorbě šatů usilovně pracuje. Zároveň jimi potvrdila, že podoba Jasmininých svatebních šatů bude „tajemstvím až do dne D“. Moderátorce však budou určitě slušet a vyfikne se určitě i její nastávající manžel, rapper Rytmus.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)