POROD Meghan Markle: Přijela královna Alžběta kvůli miminku?!

Královna Alžběta II. 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

30. dubna 2019 13:50 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 17:29

Původně se spekulovalo, že termín Meghanina porodu je 28. dubna. Zdá se ale, že královský potomek stále ještě není na světě! Tvrdí to alespoň většina britských médií. Nově se proto hovoří o termínu 2. května! Někteří ale dál věří, že miminko už je na světě!

Spekulacím, o tom, že se dítě už narodilo ovšem nahrává fakt, že se za Meghan do Frogmore Cottage vydala osobně královna Alžběta! S ohledem na to, že tato návštěva byla hodně nečekaná, spekuluje se o tom, že se Alžběta II. mohla jet podívat na novorozeného pravnuka či pravnučku.

Královský palác ovšem mlčí a tak jde o čisté spekulace. Je totiž také dost dobře možné, že před porodem přijela povzbudit Meghan, která se kvůli svému stavu ven už příliš nedostane!

Nejmenovaný zdroj z Kensingtonského paláce ovšem popřel, že by se královna vydala za novorozencem Harryho a Meghan. „Její Veličenstvo jenom chtělo formálně přivítat vévodu a vévodkyni ze Sussexu v jejich novém domově. Proto byla jejich prvním hostem. Koneckonců, oni se přece přestěhovali do královniny zadní zahrady,“ uvedl zdroj. Narážel tak na fakt, že Frogmore Cottage leží nedaleko hradu Windsor.

Na návštěvu údajně nepřijela jen Alžběta, ale také další členové královské rodiny. „Harry a Meghan byli opravdu šťastní, že se u nich všichni ukázali,“ tvrdí zdroj. Nechyběli prý ani William a Kate!

Fanoušci královské rodiny tak zůstávají dále ve střehu a netrpělivě očekávají radostné novinky. V pohotovosti je údajně také nemocnice NHS Frimley Park v Surrey, která se nachází jen 30 minut od sídla vévody a vévodkyně ze Sussexu. Říká se, že Meghan sice chce rodit doma, v případě komplikací prý ale bude okamžitě převezena do nemocnice!

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)