Dara Rolins je zoufalá: Píše mi nějaký úchyl, asi mu vysadili prášky!

Dara Rolins 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

29. dubna 2019 15:18 | Aktualizováno: 29. dubna 2019 17:54

Zpěvačka Dara Rolins se ráda a často ukazuje. Se svými fanoušky je pravidelně v kontaktu přes sociální sítě, kde zveřejňuje i řadu odvážnějších fotografií! V poslední době ovšem bojuje s poněkud úchylnými komentáři!

Dara si postěžovala, že jí čím dál častěji píší značně prapodivné existence! „Těm, kteří navštěvují můj profil pravidelně, určitě neunikla ta zvýšená aktivita úchylně vulgárních odkazů, které se čas od času objevují pod mými příspěvky,“ posteskla si Dara.

„Jednomu vytrvalci zřejmě vysadili prášky a rozepsal se i na jeho poměry nevídaně. Ano, v rámci jeho neúnavné tvorby ho už jistou dobu registruji i já. Tak, jak mi někteří z vás radí, on i jemu podobní se dají zablokovat, vím,“ říká slovenská zpěvačka.

Jenže ani blokace prý příliš nepomůže. „Ale asi tak za 2 sekundy si vytvoří účet nový, naloží mi ještě víc s tím, že co jsem si to dovolila. A tak to jde stále dokola, až vás to přestane bavit a místo blokování a mazání mu dáte prostor. Doufáte, že půjde možná o součást terapie a pacientovi se uleví,“ vysvětluje Dara, proč se fanoušci musí připravit na nepříjemné komentáře.

„Je mi líto i vás, že se musíte přehrabovat těmi nemocnými sr*čkama, ale jediné, co s tím umím aktuálně v tento moment udělat já sama, je ignorovat ho,“ dodala Dara s tím, že to stejné doporučuje i těm, kteří její instagram sledují!

Témata: Dara Rolins sociální sítě