JE TO VENKU! Meghan prozradila, proč chce rodit doma. To se Kate nebude líbit!

Meghan Markle a princ Harry

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. dubna 2019 8:22

Porod vévodkyně Meghan se kvapem blíží a podle britských médií měla už dokonce porodit v neděli. Na rozdíl od zavedené tradice ale nechtěla rodit v porodnici a ukazovat dítě světu pár hodin po porodu. Rozhodla se pro porod doma. A nyní konečně vysvětlila proč!

Podle britských médií k porodu dojde s největší pravděpodobností v novém sídle prince Harryho a vévodkyně Meghan ve Frogmore Cottage. Podle nedávné analýzy britských médií dítě mělo přijít na svět 28. dubna. Jestli k tomu došlo ale není zatím známo.

Královská rodina se totiž porod snaží utajit. Královský palác tak poprvé nezveřejní podrobnosti o dítěti, tedy váhu, výšku, čas porodu a pohlaví. Vévodkyně Meghan a princ Harry se rozhodli, že se žádné informace zveřejňovat nebudou.

Meghan podle britských médií ani své novorozené dítě neukáže světu, a je docela dobře možné, že královská rodina ani neohlásí začínající porod. Lidé tak možná uvidí děťátko až několik dní či týdnů po porodu a do té doby může probíhat vše v naprostém utajení.

Proč? To nyní zjistil server The Sun. Ten s odkazem na zdroj v královském paláci tvrdí, že Meghan nechtěla v den porodu pózovat před nemocnicí fotografům ve značkových šatech, lodičkách a s makeupem na tváři. Dokonce kvůli tomu lituje i vévodkyni Kate.

"Bylo mi jí líto," měla podle deníku říct Meghan na adresu švagrové, vévodkyně Kate, když ji viděla, jak třikrát před vchodem do soukromého křídla nemocnice Lindo Wing pózovala se svými nově narozenými dětmi.

Původně se ale hovořilo o tom, že v nemocnici Svaté Marie v londýnské čtvrti Paddington, v níž rodí všechny členky královské rodiny už 40 let, Meghan porodí. To ale bylo nakonec zamítnuto a změněno na porodnici nedaleko Frogmore Cottage. 

Jak se nakonec ukázalo, ani tady se ale porod neuskuteční, chvíli na to se totiž objevila nová informace, a sice možnost domácího porodu. A ta se nakonec podle britských médií potvrdila.

Témata: Meghan Markle