Schyluje se k porodu? Meghan přijela podpořit klíčová osoba!

Meghan Markle 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 21:27 | Aktualizováno: 28. dubna 2019 13:57

Schyluje se ve Frogmore Cottage k porodu? Jednou z indicií může být i fakt, že na přání vévodkyně Meghan dorazila do Velké Británie i její matka Doria, se kterou se nastávající maminka nového člena královské rodiny několik měsíců neviděla.

Každou chvílí se očekává šťastná novina, že vévodkyně Meghan přivedla na svět své prvorozené dítě, které čeká s princem Harrym. Poplach už včera vzbudila přítomnost sanitky před jejím domem. Takový rozruch naopak nevzbudila matka bývalé herečky Doria, která údajně na Ostrovy dorazila už před několika dny.

Meghan si moc přála, aby maminka do sídla Frogmore Cottage dorazila. Doria dceru neviděla několik měsíců, i proto se rozhodla její přání vyslyšet a neváhala urazit více než osm tisíc kilometrů, které dělí kalifornské Los Angeles od Velké Británie.

Tamní média už mají o jedné věci jasno. Ačkoliv si vznešený pár nechává detaily chystaného porodu pro sebe, zdá se být velice pravděpodobné, že Meghan porodí potomka doma ve Frogmore Cottage.

Sázková kancelář Ladbrokes už dokonce zastavila možnost sázek na místo narození prvorozeného syna prince Harryho. „Víme, že vévoda s vévodkyní si to nechávají pro sebe, jsme však přesvědčeni, že Meghan porodí doma, proto jsme pozastavili sázky,“ vysvětlil pro Express Alex Apati ze zmíněné sázkové kanceláře.

Britští sázkaři zároveň tipují, že se prvorozený potomek prince Harryho a vévodkyně Meghan narodí během zítřka. Jelikož si však nastávající matka vybrala pro porod domácí prostředí, o narození miminka bude královská rodina informovat veřejnost prostřednictvím tiskové zprávy, která nemusí vyjít v den porodu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)