Porod Meghan Markle: Harry a jeho žena zřejmě své miminko neukážou

Meghan Markle 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

27. dubna 2019 4:28 | Aktualizováno: 27. dubna 2019 16:40

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan, kteří na přelomu dubna a května očekávají narození prvního dítěte, informovali, že si plány ohledně příchodu miminka na svět nechají pro sebe. Informovala o tom dnes agentura AP.

Zástupci Kensingtonského paláce uvedli, že Harry a Meghan se se světem podělí o novinku, že se jim narodilo dítě, teprve poté, až sami oslaví, že se stali rodiči. To podle AP znamená, že s miminkem nebudou pózovat novinářům čekajícím před porodnicí, jak to udělal Harryho starší bratr William se svou manželkou Kate. Vévodkyně Kate, matka tří dětí, se na veřejnosti s miminkem ukázala vždy velmi krátce po porodu.

Prince Harry s bývalou herečkou Meghan Markleovou měli svatbu loni v květnu na hradě Windsor. Pár se nedávno přestěhoval z centra Londýna do venkovské usedlosti nedaleko windsorského zámku, kde bude mít více klidu.

Harry a Meghan prý neznají pohlaví svého potomka a Kensingtonský palác se dnes odmítl vyjádřit k neověřeným informacím britských médií, že nastávající maminka se rozhodla pro domácí porod. Nedávno si zřídili profil na instagramu, čímž vzbudili spekulace, že právě tam se pochlubí prvními fotografiemi svého potomka. Budoucí rodiče také poprosili lidi, kteří chtějí jejich dítěti poslat dárek, aby místo toho podpořili jednu z jimi vybraných charitativních organizací.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Velká Británie porody děti