Rozvod královského páru? Vztah Kate a Williama se bortí, píší média!

Arcibiskup z Canterbury pokřtil v královské kapli třetí dítě prince Williama a Kate

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. dubna 2019 18:51

Vztah vévodkyně Kate a prince Williama prochází krizí. Oba zapojili své rozvodové právníky a blíží se krach, který nemá obdoby. Tuto informaci v posledních dnech přetřásají světová i česká média, jak se ale ukázalo, opět to není pravda. Podle serveru Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, se žádný rozvod nekoná.

"Princ William a jeho žárlivá manželka Kate se sešli se svými rozvodovými právníky poté, co jejich manželství ztroskotalo na skandální pomluvě, že měl princ William poměr s přítelkyní Rose Hanburyovou."

Podobné informace se mohou čtenáři v posledních dnech dočíst nejen na zahraničních, ale i na českých zpravodajských webech. Kate se údajně cítí poníženě a odmítá být nadále za blázna, když veřejně toleruje nevěru svého manžela.

S informací přišel například časopis Globe, který se odkazuje na nejmenované zdroje. Ty údajně tvrdí, že se nyní manželé přou o peníze a že princ William a Rose jsou dlouholetí přátelé z Norfolku. Kate ale údajně požaduje, aby William Rose jednou provždy vymazal ze života.

"Jedná se o plnohodnotnou rozvodovou krizi, která by mohla monarchii rozbít ještě více, než když se Williamův otec, Charles, rozvedl s Dianou," píše dále magazín, od nějž informaci převzala další média.

Jak ale dodává Gossip Cop, i když jde o dramatické informace, jsou nepravdivé. "Existují spekulace, proč si Rose a Kate nejsou tak blízké, jak bývaly, ale není to proto, že by byl princ William nevěrný. I když se královská rodina zpravidla nevyjadřuje k bulvárním pohádkám, jejich právníci nedávno sestřelili příběh o nevěře budoucího krále," píše server.

Žádný z uznávaných zdrojů nepotvrdil, že by mezi manželi docházelo k rozvodu. Ostatně o něm se nehovoří prvně, i loni médii prolétla informace, že se William a Kate rozvádí. Jak vidno, nedošlo k tomu. Magazín navíc podle serveru opakovaně publikoval nepravdivé informace o rozvodech členů královské rodiny.

Server proto uklidňuje fanoušky s tím, že se žádný rozvod nekoná a ani se k němu neschyluje. Nic z toho co píší česká i zahraniční média tak není pravda.

Témata: Vévodkyně Kate Princ William královská rodina (gbr)