Nejslavnější rapper světa proslavil Česko! Zdeňkem Troškou!

Snoop Dogg

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. dubna 2019 13:16

Snoop Dogg je na Instagramu pravděpodobně nejslavnějším raperem současnosti. Má více než 31 milionů sledujících, což je o mnoho více, než kolik má například Eminem. Co se ale stane, když zveřejní kus legendární české klasiky?

Filmová série Slunce, seno od Zdeňka Trošky je poměrně specifickou záležitostí. Z filmového pohledu nejde o nic převratného, v očích kritiků to nejsou nijak zázračné filmy a existuje dost lidí, kteří jim neholdují.

Na druhé straně ale stojí základna věrných fanoušků, kteří opakovaně a donekonečna hltají herecké výkony hlavních protagonistů a šlehají jednu hlášku za druhou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I ain’t washing the dishes Momma ???????????

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg), Dub 22, 2019 v 8:41 PDT

Faktem je, že za hranicemi tyto filmy nikdo moc nezná, ostatně jako většinu českých snímků. V tomto případě to ale už neplatí. České Slunce, seno totiž nyní proslavil právě Snoop Dogg.

Ten na svém Instagramu pro miliony fanoušků nasdílel předabovanou scénku ze Slunce, seno a pár facek, v níž Škopková zfackuje svého syna za to, že se zeptal, co je to coura.

Příspěvek obdržel statisíce lajků a objevily se pod ním tisíce komentářů. Česko se tak zase na chvíli dostalo do středu dění. Bohužel s trochu jiným výkladem. "Já nechci mýt nádobí, mami," připsal k tomu Snoop.

Témata: Snoop Dogg Zdeněk Troška