Jasmina a Rytmus už vědí, kde budou mít svatbu! Prohlédněte si tu nádheru!

Rytmus a Jasmina 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 16:17 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 20:53

Možná toho bude litovat, ale Jasmina Alagič si prostě nemohla pomoct. Slovenská moderátorka na Instagramu prozradila místo konání svatby s rapperem Rytmusem. Bude to pozvánka pro nezvané hosty? Hvězdný pár doufá, že ne.

Moderátorka Jasmina Alagič a rapper Rytmus konečně prozradili, kde se uskuteční jejich pohádková svatba. Možná tak riskují, že se na obřadu dočkají nezvaných hostů, ale Jasmina se o tuto novinku prostě musela se svými fanoušky, kteří ji bombardovali otázkami na toto téma, podělit.

Alagič přiznala, že hvězdný pár donedávna nevěděl, kde se bude svatba konat. Dlouho je prý žádné místo neoslovovalo. „Až úplná náhoda nás zavedla na úžasné místo, které se teprve dokončuje a my jsme z něj doslova odpadli,“ napsala na Instagramu. Kde to tedy bude?

„Jde o zámek rekonstruovaný s obrovským citem, duší a kreativitou. Jeho majitelé mají srdce na správném místě a lidé, kteří tam pracují, mají takové nadšení, že jsme si s Paťom řekli, skoro zakřičeli, tady bude naše svatba,“ popsala moderátorka proces rozhodování.

Jasmina však dala jasně najevo, že si s Rytmusem žádné nezvané hosty během svého velkého dne nepřejí. „Svatbu si chceme užít v soukromí jen s našimi nejbližšími, takže věřím, že nám odpustíte, že toto oznámení nepřichází rovnou i s pozvánkou,“ uzavřela svůj příspěvek nevěsta.

Konkrétně jde o Šimák Zámok Pezinok, jehož úplně dokončení se teprve chystá. Už teď je však patrné, že jde o okouzlující stavbu, jak vystřiženou z pohádky. Pokud si tedy nastávající manželé přáli pohádkovou svatbu, na tomto místě nedaleko Bratislavy se jí dozajista dočkají.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)