DRZÁ Meghan si brousí zuby na významnou funkci? Palác se bouří

Meghan Markle 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. dubna 2019 13:54 | Aktualizováno: 25. dubna 2019 17:52

Meghan rozhodně nelze upřít, že je ambiciózní. Kdysi se prý dokonce svěřila kamarádce, že přemýšlela o tom, že bude kandidovat na americkou prezidentku! Jenže to jí palác samozřejmě nedovolí!

Královské zdroje podle deníku The Mirror odmítly tvrzení, že by se vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle jednoho dne mohla rozhodnout ucházet o post prezidentky USA.

Meghan, která se dlouhodobě angažuje v různých charitativních organizacích a kterás spolupracovala s Odborem OSN pro rovnost pohlaví a posílení žen, o kariéře prezidentky uvažovala ještě předtím, než se setkala s princem Harrym. Teď je ovšem zcela jasné, že tento její sen, se nikdy nesplní!

Meghan se má stát britskou občankou, což by jí možnost kandidovat znemožnilo. Některé zdroje ovšem naznačují, že tento proces může trvat až tři roky, což by jí teoreticky nechávalo jistou příležitost postavit se v prezidentských volbách v roce 2020 například Donaldu Trumpovi!

„Meghan je inteligentní, je to velký řečník, ví, kam jde – nebo kam chce jít - a je obdivována po celém světě díky svým politickým a kulturním postojům. 
Může to znít neskutečně , ale možná je to právě ta osoba, kterou Amerika právě teď potřebuje,“ uvedl zdroj z Meghanina okolí.

Jak se ale zdá, královský palác nemá pro podobné spekulace absolutně žádné pochopení! Královský mluvčí označil toto tvrzení za „zcela fiktivní“.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) USA Prezident USA