Budou mít Harry a Meghan kluka? Tyto náznaky mohou být vodítkem!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. dubna 2019 16:33 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 4:35

Dítě Meghan a Harryho by mělo přijít na svět doslova každým dnem. Už od počátku Meghanina těhotenství se spekuluje, zda to bude holčička. nebo chlapeček. Určitá vodítka by nám mohla napovědět!

Už před měsícem deník US Weakly uvedl, že Meghan svým přátelům prozradila, že čeká chlapečka. Jenže se objevily hlasy, které zpochybnily věrohodnost tohoto zdroje. A tak se nabízí otázka, zda je to skutečně pravda, nebo zda jde jen o bohapustou spekulaci!

Nebylo by ovšem žádné překvapení, kdyby Meghan a Harry porušili královskou tradici a zjistili pohlaví svého dítěte ještě před jeho narozením. Překvapením by ovšem bylo, kdyby to Meghan řekla svým nejbližším přátelům a ti to pak běželi říct tisku.

Královská rodina se k pohlaví dítěte dle očekávání nevyjadřuje a tak můžeme to, zda se narodí chlapec či dívka, odvozovat jen ze slov, která veřejně pronesli vévoda a vévodkyně ze Sussexu.

Při návštěvě Fidži loni v říjnu Harry řekl, že „každý předvídá, že to bude holka“. Jenže to bylo hned poté, co Meghan oznámila, že je těhotná a v tu dobu ještě princ nemohl vědět, jestli budou mít chlapce nebo dívku. Během cesty po Austrálii se nicméně Harry nechal slyšet, že by si přál, aby to byla holčička.

Když ovšem měla Meghan v New Yorku oslavu pro miminko, přinesla jí její přítelkyně Abigail Spencerová dárek v modrém hedvábném papíru. Královští fanoušci začali ihned spekulovat, že Harry a Meghan budou skutečně mít chlapce. Jenže samotná oslava se nesla v růžové, což fanoušky zmátlo.

Královská reportérka Katie Nichollová  připomněla, že Meghan a Harry prohlásili, že pohlaví svého dítěte neznají. „A pokud pohlaví znají, pak by toto tajemství zcela jistě udrželi,“ myslí si.

Experti na královskou rodinu navíc připomínají královskou tradici, podle které pár očekávající potomka jeho pohlaví nezjišťuje a nechává se překvapit. I když technicky by nebylo proti protokolu, pokud by ho Meghan a Harry znali.

Jak se tedy zdá, o pohlaví královského dítěte bude jasno až ve chvíli, kdy se narodí a kdy šťastní rodiče poprvé potomka ukáží světu. A to může ještě nějakou chvíli trvat!

Jedno je ale jasné. Dítě se narodí ve znamení berana. Podle astroložky Mirjam Schneiderové to znamená, že bude bojovat s královským protokolem a pravidly stejně jako jeho matka Meghan. Berani totiž bývají rebelové, kteří mají problémy s dodržováním pravidel. „Beran je impulzivní, neklidný a energický," dodala.

Témata: Meghan Markle Princ Harry