Nečekané rozhodnutí! Meghan a Harry prý brzy opustí Británii!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. dubna 2019 10:30 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 4:35

Meghan Markle a princ Harry každým dnem očekávají příchod prvního potomka. Ještě před porodem se přestěhovali do nového sídla v blízkosti hradu Windsor. Jak se ale zdá, brzy možná budou balit kufry znovu! A tentokrát se budou stěhovat mnohem dál!

Meghan a Harry podle britských médií dostali velkou mezinárodní pracovní nabídku přímo z Buckinghamského paláce. Pokud ji přijmou, znamená to, že se brzy budou muset opět stěhovat! Jenže tentokrát to bude poněkud dál!

Pár by se mohl v rámci práce pro Commonwealth a také kvůli charitativní činnosti na několik let přestěhovat do Afriky. Cílovou destinací by mohla být například Botswana.

Podle listu The Sunday Times za plánem stojí David Manning, bývalý britský velvyslanec v USA a zvláštní poradce pro ústavní a mezinárodní záležitosti princů Williama a Harryho.

Nová role by umožnila vévodovi a vévodkyni ze Sussexu odstřihnout se od problémů a spekulací, které doprovázely údajné názorové neshody s Williamem a především jeho ženou Kate. Navíc by si tímto krokem Harry a Meghan získali globální popularitu!

Spojené království by mohli opustit na dva až tři roky, diskuze o jejich stěhování jsou ovšem zatím v počáteční fázi. Rozhodnutí by podle všeho mělo padnout v průběhu roku 2020. Harry na africký kontinent úzké vazby a navštěvuje jej pravidelně už několik let.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) afrika