Je to oficiální: Nejznámější hollywoodský pár se rozvedl! Angelina si změnila příjmení!

Jolie, Angelina

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. dubna 2019 11:04 | Aktualizováno: 21. dubna 2019 20:26

Po měsících tahanic a všemožných spekulací je konečně jasno! Americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt jsou již oficiálně rozvedení.

Ze soudních dokumentů vyplývá, že soudce John W. Ouderkirk v pátek v Los Angeles rozhodl, že 43letá Angelina Jolie a 55letý Brad Pitt už nejsou manželi. Angelina se také znovu jmenuje Jolie, nikoli Jolie Pitt, uvedla agentura AP.

Pitt a Jolie se zasnoubili se v roce 2012 po sedmi letech vztahu. V roce 2014 se vzali. Herci si pořídili velkou rodinu. Maddoxe pocházejícího z Kambodže, Paxe z Vietnamu a Zaharu z Etiopie si adoptovali. V květnu 2006 se jim narodila dcera Shiloh a o dva roky později Jolie přivedla na svět dvojčata Knoxe a Vivienne.

Dvojice je v rozvodovém řízení od roku 2016. Jolie ve své žádosti o rozvod jako důvod rozchodu uvedla nepřekonatelné rozdíly. Zároveň požádala o svěření dětí do výhradní péče. Poslední podmínky rozvodové dohody se ovšem ještě dokončují.

Pár se seznámil během natáčení akčního filmu Pan a paní Smithovi z roku 2005. tehdy ovšem herec ještě byl ženatý s jinou herečkou, Jennifer Aniston alias Rachel z Přátel.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie