Hvězda seriálu Hry o trůny se změnila k nepoznání! Fanynky zapláčou!

Jason Momoa 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. dubna 2019 16:44

Řada herců využívá své slávy a snaží se změnit svět k lepšímu! Patří mezi ně i Jason Momoa, který se proslavil jako Khal Drogo v populárním seriálu Hra o trůny!

Jason Momoa se objevil v řadě slavných seriálů jako je Pobřežní hlídka nebo Hvězdná brána: Atlantida. Skutečnou slávu ale získal až díky sérii Hra o trůny!

Tam si zahrál Khala Drogo, divokého bojovníka s hustým olejovaným knírem a dlouhým copem nikdy nestříhaných černých vlasů a pořádnými vousy. Dlouhé vlasy i bradku přitom dlouhé roky nosil i v reálu. To se teď ovšem změnilo!

Jason se poprvé po sedmi letech oholil! Neudělal to z náhlého rozmaru, ale kvůli bohulibé věci! „Myslím, že naposledy jsem holil v roce 2012. Sbohem, Drogo. Sbohem, Aquamane, Deeclane i Babo!“ směje se na videu herec, který svou „chloubu“ sundal v rámci boje proti plastům.

„Už žádná voda v plastových lahvích, pojďme využívat recyklovatelné hliníkové plechovky,“ apeluje nejen na své fanoušky Jason Momoa, který je v soukromém životě horlivý ekolog. Podle něj prostě přišel čas na změnu – změnu k lepšímu!

„Pojďme udělat změny k lepšímu společně. Pojďme vyčistit naše oceány a naši planetu. Připojte se na této cestě ke mně,“ vzkazuje představitel Aquamena celému světu. Poukazuje také na to, že plasty naši planetu zabíjí a že je třeba udělat víc, než jen o problémech mluvit!

Témata: Jason Momoa Ekologie plasty