Meghan už porodila?! Tady jsou prý důkazy!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. dubna 2019 14:45

Vévodkyně Meghan porodila! Tvrdí to alespoň část jejích fanoušků, kteří jsou přesvědčeni o tom, našli nezvratný důkaz!

Ačkoliv má termín až na přelomu dubna a května, někteří fanoušci jsou podle britských médií přesvědčeni, že vévodkyně Meghan už má porod za sebou. 

Nasvědčovat má tomu například příspěvek na jejich oficiálním instagramu, přítomnost Meghanina stylisty v Británii a prázdný diář prince Harryho.

Na instagramu princ Harry a Meghan zveřejnili poděkování fanouškům, že neposílají dary jejich dítěti, ale posílají peníze na nadace, které to potřebují.

"Jménem vévody a vévodkyně (a dítěte ze Sussexu), vám moc děkujeme," napsali. A právě zmínka o dítěti vyvolává dojem, že je už na světě.

Podezřelá je i přítomnost stylisty Daniela Martina v královském paláci. Ten se totiž staral o oslavu příchodu miminka v New Yorku.

Dalším vodítkem může být tvrzení deníku Sun, který uvádí, že diář prince Harryho zeje prázdnotou. A fanoušků do karet nahrává i fakt, že se Meghan stáhla do ústraní.

K porodu tak podle fanoušků už klidně mohlo dojít. A na této konspiraci má svou roli i fakt, že se Meghan rozhodla porušit královskou tradici a nerodit v nemocnici, ani neukázat novorozené dítě světu.

Porod svého dítěte si chce v prvních dnech nechat jen pro sebe. Nejprve se Meghan plánuje setkat s blízkými, a až poté informuje veřejnost.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)