Maroš Kramár vodil všechny za nos! Už je dávno svobodný!

Maroš Kramár

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. dubna 2019 14:39

Populární herec Maroš Kramár vodil několik týdnů všechny za nos. Vyšlo to najevo poté, co jednomu ze slovenských deníků přiznal, že už je jistý čas rozvedený, ačkoliv se v médiích teprve čile spekulovalo o možné rozvodové bitvě s manželkou Natašou.

Slovenský herec Maroš Kramár, který je velice populární i v Česku, přiznal deníku Nový čas, že je s manželkou Natašou Nikitinovou už několik týdnů oficiálně rozvedený. Podle slovenského deníku se během jejich vztahu vyrojila řada zpráv o manželské krizi a tentokrát už „kniha jejich osudu došla na poslední stranu“.

Ostatně před několika dny se o možném rozvodu spekulovalo. Mluvilo se však o tom, že se jejich vztah teprve dostal do fáze, kdy manželka požádala o rozvod. A moderátor pořadu České televize Zázraky přírody na něm možná dost tratil.

Před rokem se totiž v rozhovoru pro časopis Téma nechal slyšet, jak by na případném rozvodu prodělal. „Nesmím v manželství zlobit, protože moje žena je nejen krásná, ale jako právnička i velmi schopná. Z manželství bych odešel jen s igelitkou,“ nechal se tehdy slyšet.

Kromě igelitky si však Kramár odnese z manželství s Nikitinovou také tři děti, konkrétně osmnáctiletou Tamaru, o rok mladšího Timura a desetiletého Marka.

Témata: Maroš Kramár