Meghan dostala "pěstí do obličeje". Nejbližší člověk jí totálně zostudil!

Meghan Markle 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. dubna 2019 12:19

Vévodkyně Meghan je svérázná. Po desítkách let bourá královský protokol a věci i dělá po svém, tak, jak chce ona sama. Zatímco vévodkyně Kate se věrně drží předepsaných pravidel a s Meghan se moc nemusí, bývalá herečka si tradicemi hlavu neláme. Teď se ale dozvěděla, že by měla být více jako její sokyně.

Nevraživost mezi Meghan a Kate není novinkou. Obě vévodkyně se spolu moc nemusí a do sporu musela vstoupit už i samotná královna. Díky jejich neshodám se hádají i princové Harry a William a vše vyústilo v odchod Harryho a Meghan z královského paláce.

Meghan je zkrátka svá, na královský protokol nedbá a desítky let staré tradice u ní vzaly za své. Za to se ale do ní obula její vlastní sestra!

Ta pro QuestRed uvedla, že Meghan na Kate podle ní ve skutečnosti žárlí. Má to být proto, že Meghan musí za každou cenu být středem pozornosti. Je snad toto důvod, proč se rozhodla zbourat tradice?

Podle její sestry by na to měla jít naopak. A být víc jako Kate! "Měla by se Kate inspirovat. Ona je zkušená a s miminkem jí může pomoct," uvedla Samantha.

To je pro Meghan naprostá potupa, protože s Kate se nemusí možná právě kvůli tomu, že mají obě odlišné pohledy na královské tradice. To ale těžce nesou i zaměstnanci královského paláce, kteří začali ve velkém odcházet.

A podle Maghaniny sestry tomu nemusí být konec. Samantha se domnívá, že si novopečená maminka najde chůvu, vzhledem k její tvrdohlavosti ale nepředpokládá, že by pod vévodkyní vydržela pracovat dlouho.

I Samantha ale spatřuje některé chování své sestry jako nevhodné. Zkritizovala například večírek v USA, na něm Meghan se svými kamarádkami vítali blížící se děťátko.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)