Adéla Banášová v existenčních problémech: Dostala vyhazov!

Adéla Vinczeová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. dubna 2019 11:31

V Česku nedávno přišla o možnost moderovat ceny Český lev, na Slovensku se zase řeší konečná jejího pořadu Trochu inak, který se natáčel ve Slovenském národním divadle. Skoro by si člověk řekl, že Adéle Vinczeové hrozí existenční problémy. Proč dostala populární moderátorka vyhazov?

Slovenské národní divadlo udělalo Adéle Vinczeové (dříve Banášové) pořádnou čáru přes rozpočet. Po šesti letech zametlo s její úspěšnou talkshow Trochu inak, kterou za tu dobu vidělo více než 30 tisíc diváků. Pořad, který vysílala i televize, musí nově ustoupit divadelním zkouškám.

Jak vypadala talkshow Adély Vinczeové se podívejte zde:

„Za roky zkušeností v SND se nestalo, aby se v pondělky běžně zkoušelo. Hádám, že jen výjimečně. Jak herci, tak zaměstnanci mají tou dobou volno. Máme informaci, že Trochu inak by se dalo technicky zvládnout během některých pondělí i teď,“ vyjádřila se Adéla pro server Nový čas.

„Z naší strany je a vždy byla ochota podpořit činnost SND. Budeme tomu nadále otevření i v jiných prostorech, protože není moc relací, kde se mohou prezentovat zajímaví lidé z oblasti umění, vědy, ekologie,“ myslí si moderátorka, která je velice populární i u nás.

„SND se nerozhodlo relaci Trochu inak stopnout,“ řekla serveru Nový čas mluvčí divadla Izabela Pažitková. Důvodem přerušení natáčení má být chystaná premiéra a mimořádné obsazení sálu v průběhu mezinárodního filmového festivalu. „Věříme, že v budoucnosti najdeme řešení ke spokojenosti všech zúčastněných,“ dodala Pažitková.

Podle zjištění serveru Nový čas sice SND jedna premiéra čeká, nemá však proběhnout v prostorách, kde se natáčí talkshow Vinczeové. Zmíněný festival je navíc jen osmidenní záležitostí, a tak by měl být k dispozici dostatek volných termínů na natáčení. Přesto musí Adéla hledat nové prostory.

Témata: Adéla Banášová