Obrat o 180 stupňů? Hájil Jacksona, teď tvrdí, že rodina „krále popu“ o všem věděla!

Aaron Carter 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. dubna 2019 10:31

Interpret hitu I Want Candy Aaron Carter patřil k těm, kteří se jako děti pohybovali ve společnosti legendárního zpěváka Michaela Jacksona. Toho Carter dosud hájil, teď však naznačil, že by u něj již brzy mohlo dojít k obratu o 180 stupňů.

Americký zpěvák Aaron Carter se ještě jako dítě proslavil hitem I Want Candy. V dětství se však také ocitl v přítomnosti „krále popu“ Michaela Jacksona, na což se jej nedávno zeptal americký server TMZ, kterému jednatřicetiletý umělec sdělil, že má v plánu o všem promluvit a rodině Jacksona se to možná nebude líbit.

Připomeňte si Carterův hit I Want Candy:

„Mám v plánu o tom v budoucnu promluvit,“ řekl Carter. „Pracuji na knize o mém dosavadním životě a myslím, že je správné promítnout do ní i mou zkušenost s Michaelem. Každopádně mu vždycky budu krýt záda,“ dodala někdejší dětská hvězda.

Na otázku, zdali může naštvat pozůstalé po Jacksonovi, odpověděl vyhýbavě. „Rodina o tom věděla, jen se o tom nebavili. Ví o tom i moje rodina,“ nechal se slyšet. „Miluju vás, ale pokud řeknu něco, co se vám nebude líbit, bude to moje pravda, kterou budete muset přijmout,“ vzkázal Carter rodině legendárního zpěváka.

Ještě před měsícem se přitom stavěl do role Jacksonova obhájce, když vyhrožoval Wadeu Robsonovi, který promluvil o zneužívání ze strany „krále popu“ v dokumentu Leaving Neverland, že si ho najde a dá mu pěstí. I k tomu se v krátkém rozhovoru pro TMZ vrátil.

„Byl jsem trochu agresivní, když jsem o tom prvně mluvil,“ konstatuje jednatřicetiletý zpěvák. „Každý má svůj vlastní příběh,“ tvrdí s odstupem času. Carter tehdy mluvil o Jacksonovi pouze v tom nejlepším světle.

„Scházel jsem se s Michaelem Jacksonem, byl jsem u něj doma, v jeho ložnici. Vzpomínám si, že to bylo báječné… vzpomínám si, jak jsme si sedli a říkal mi: ‚Tohle musíš udělat, jen se soustřeď a měj zápal pro věc.‛ Byl to zkrátka můj idol,“ svěřil se nedávno Carter. Brzy se však dozvíme, jestli náhodou neotočí kormidlem.

Témata: Aaron Carter Michael Jackson