Amber Heardová vzkazuje: Tohle mi Depp udělal, mám fotky!

Amber Heard 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. dubna 2019 21:29

Amber Heardová dodala soudu, který řeší žalobu exmanžela Johnnyho Deppa na její osobu pro pomluvu, další důkazní materiál, který má prokázat, že byla obětí domácího násilí ze strany slavného herce. Tentokrát vytáhla i fotografie, které mají Deppa usvědčit.

Válka mezi herci a především bývalými manželi Amber Heardovou a Johnnym Deppem pokračuje. Představitel piráta Jacka Sparrowa žádá po své „ex“ desítky milionů dolarů jako odškodné za údajnou pomluvu. Heardová se však brání, a tak vyrukovala s další vzpomínkou na hrůzy, které zažila během společného soužití.

Podle britského deníku The Telegraph požádal její advokát soud o zamítnutí Deppovy žaloby, což zdůvodnil slovy, že populární herec je „monstrum, které pod vlivem alkoholu a drog opakovaně bilo jeho klientku“. Ve spise, který soudu předal, pak popisuje některé dosud neznámé detaily.

Depp měl podle všeho Heardovou během manželských hádek fackovat, trhat jí vlasy z hlavy, házet s ní o zem, dusit jí a škrtit. Advokát do spisu připojil i fotografie herečky s monokly na obličeji, u kterých však bude těžké prokázat, že je způsobil její exmanžel.

Už dříve Heardová uvedla, že jí Depp plival do obličeje, házel po ní skleněné lahve, mrštil s ní o pingpongový stůl a strhal z ní noční košili. Její advokáti jej označují za domácího násilníka, což Depp odmítl a za pravdu mu dalo i policejní vyšetřování.

On sám naopak tvrdil, že po něm už měsíc po svatbě hodila Heardová lahev vodky a zlomila mu prst. Zranění si vyžádalo operaci. Rozvod, který byl dokončen v lednu 2017, stál Deppa 7 milionů dolarů. Herec teď žádá hned 50 milionů dolarů za poškozování dobrého jména.

Deppovi právníci počátkem března jeho exmanželku nařkli z toho, že si vše vymyslela a těmito nesmysly chtěla upoutat pozornost a oživit svou strádající kariéru. Aféra Heardové popularitu opravdu přinesla, herečka se stala miláčkem hnutí MeToo nebo první herečkou jmenovanou šampionem lidských práv Úřadu OSN pro lidská práva.

Témata: Amber Heard Johnny Depp