Vévodkyně Meghan vytřela s fanoušky podlahu! Totálně je potupila!

Meghan Markle 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. dubna 2019 16:47 | Aktualizováno: 15. dubna 2019 1:11

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan, kteří na přelomu dubna a května očekávají narození prvního dítěte, informovali, že si plány ohledně příchodu miminka na svět nechají pro sebe. Nejen, že dítě neukážou veřejnosti, ale dokonce od ní odmítnou přijímat dary.

Zástupci Kensingtonského paláce uvedli, že Harry a Meghan se se světem podělí o novinku, že se jim narodilo dítě, teprve poté, až sami oslaví, že se stali rodiči.

To znamená, že s miminkem nebudou pózovat novinářům čekajícím před porodnicí, jak to udělal Harryho starší bratr William se svou manželkou Kate. Vévodkyně Kate, matka tří dětí, se na veřejnosti s miminkem ukázala vždy velmi krátce po porodu.

Harry a Meghan prý neznají pohlaví svého potomka a Kensingtonský palác se dnes odmítl vyjádřit k neověřeným informacím britských médií, že nastávající maminka se rozhodla pro domácí porod.

Budoucí rodiče také poprosili lidi, kteří chtějí jejich dítěti poslat dárek, aby místo toho podpořili jednu z jimi vybraných charitativních organizací.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)