Naposledy viděla Dianu živou. Šokující podrobnosti o tom, jak vypadala!

Princezna Diana (foto: Gegodeju) 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. dubna 2019 12:27 | Aktualizováno: 14. dubna 2019 17:17

Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintourová nedávno zavzpomínala na poslední setkání s princeznou Dianou. Ač zářila ve slušivém oblečku, jinak to prý moc příjemná podívaná nebyla. Princezna na tom byla psychicky dost špatně.

Letos v srpnu už to bude 22 let, co řidič Henri Paul poslal automobil, v němž seděla princezna Diana, v rychlosti přes 100 kilometrů za hodinu do zdi pařížského hotelu Alma. Bývalá manželka britského následníka trůnu byla po převozu do nemocnice prohlášena za mrtvou.

U pouhý měsíc dřív, aniž by cokoliv tušila, se s ní na pracovním obědě sešla šéfredaktorka magazínu Vogu Anna Wintourová, která nedávno zavzpomínala na to, jak se tehdy princezna Diana cítila.

Byla tehdy prý velice osamělá, což bylo poznat především z toho, jak nešťastně zněla, když mluvila. Přesto zanechala na novinářku z módního časopisu velký dojem, protože měla na sobě dokonalý kostým značky Chanel v mátové barvě.

Wintourová s Dianou obědvala v hotelu Four Seasons. „Dlouze hovořila o tom, jak osamělá se cítí. A taky příšerně osaměle vypadala,“ zavzpomínala šéfredaktorka magazínu Vogue v rozhovoru s Tinou Brownovou.

Řeč přišla i na její syny Williama a Harryho. „Hovořila o nich s takovou láskou,“ vrátila se Wintourová zpátky v čase. Z osobní zkušenosti prý dokáže konstatovat, že Diana žila především pro ně. Bohužel už ne moc dlouho.

„Myslím, že součástí její popularity po celém světě bylo to, jak dobře uměla vycházet s novináři,“ nechala se slyšet. „Dokázala se na ně naladit a spíš je vítala, než odmítala. Byla první členkou královské rodiny, která uměla média využít ve svůj prospěch,“ má Wintourová jasno.

Témata: královská rodina (gbr) Lady Diana