Rozvodová sága Jolie a Pitt má nečekané rozuzlení: Možná nic nebude!

Angelina Jolie a Brad Pitt. 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. dubna 2019 21:44 | Aktualizováno: 14. dubna 2019 16:02

Není sledovanějších rozvodů než těch, v nichž figurují hollywoodské hvězdy první kategorie. Mezi takové samozřejmě patří i sága Brada Pitta a Angeliny Jolie, která v posledních dnech nabrala nečekaný směr. Co se stalo?

Jsou to už téměř tři roky, co Angelina Jolie požádala o rozvod s kolegou Bradem Pittem. Nedávno však mělo dojít k zásadnímu zvratu. Tvrdí to alespoň britský deník The Sun, podle kterého si slavná herečka vše rozmyslela.

„Angelina Bradovi sdělila, že se k němu chce vrátit,“ zní informace od anonymního zdroje deníku Sun s tím, že by si Jolie přála, aby se dala jejich velká rodina zase dohromady. „Proto to Bradovi tolik ztěžuje, každým detailem jejich rozvodu,“ vysvětluje zdroj.

Pitt a Jolie mají šest dětí – tři vlastní a stejný počet adoptovaných. Populární hollywoodský herec údajně o návratu k manželce nechce ani slyšet, nicméně snaha mít s Angelinou korektní vztahy ho nutí k tomu, aby si vše pořádně rozmyslel.

„Angelina ten proces příšerně natahuje, ale tím jeho postoj nezmění. Brad si to všechno prostě přeje uzavřít – už mohlo být hotovo před rokem, jenže ona ne a ne povolit,“ uzavírá debatu na téma rozvodu zdroj Sunu. Sám Pitt k celé věci raději mlčí.

Nedávno se však vyjádřili jeho právníci, aby vyzradili, jaké jsou rozvodové nároky jeho ženy, která tvrdila, že jí na děti nedává dost peněz. Pittovi právní zástupci však tvrdili, že za dva roky poslal v přepočtu 33 milionů korun.

Zatímco Brad Pitt se v poslední době často objevoval ve společnosti sličných krásek i své „bývalky“ Jeniffer Anistonové, Angelina Jolie o žádného muže nezavadila, ačkoliv se spekulovalo o návratu k jejímu „ex“ Colinu Farrelliovi. Teď už je možná jasné, proč tomu tak bylo.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt