Meghan a Harry už stihli naštvat personál ve Frogmore Cottage! Trvalo to týden!

Meghan Markle a princ Harry 15

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

12. dubna 2019 12:22

Ještě se ani pořádně nenastěhovali a už naštvali svůj nový personál! Harry a Meghan jsou v novém sídle Frogmore Cottage teprve týden, kvůli jejich novým pravidlům už je ale dusno!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si za pouhých pár dní stačili znepřátelit královský personál v sídle nedaleko hradu Windsor. Zakázali totiž používat parkoviště před Frogmore Cottage, protože je z něj vidět do jejich nového příbytku.

„Je to jedna věc je, že si přejí soukromí, ale tohle je hodně sobecké a Harrymu a Meghan kvůli tomu u sloužících oblibu rozhodně nezískají. Všichni je označují jako NIMBY, což znamená „ne na Meghanině dvorku (anglicky Not in Meghan’s back yard),“ prozradil deníku The Sun obeznámený zdroj.

Zaměstnanci byli vyzváni, aby používali veřejné parkoviště krále Edwarda VII, které je na druhé straně parku. To ale znamená, že personál musí kvůli práci ujít poměrně velký kus pěšky. Navíc zřejmě budou také muset na parkovišti zaplatit až 10 liber za den – což je cena pro všechny návštěvníky.

„Říct, že jsme naštvaní a otrávení – to jsou jen slabé výrazy,“ prozradil jeden z členů tamního personálu. „Můžeme jen předpokládat, že Harry a Meghan nechtějí koukat z okna a vidět auta a přicházející a odjíždějící členy personálu,“ dodává.

„Prý bychom měli používat veřejné parkoviště – k tomu je to ale pořádný kus. Někteří dostanou povolení, ale ne všichni,“ dodal s tím, že dříve mohli zaměstnanci zaparkovat svá auta v blízkosti nemovitosti, aby si mohli zahrát golf či kriket v královském klubu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Frogmore Cottage královská rodina (gbr)