Rytmusi, tohle radši nečti! Dara Rolins promluvila o rozchodu a mužích!

Dara Rolins 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. dubna 2019 9:21

Zpěvačka Dara Rolins je sice už nějakou dobu bez chlapa, sama ale zdůrazňuje, že není nešťastná a zničená! Jenže její bývalý přítel Patrik "Rytmus" Vrbovský se po jejich rozchodu stačil zamilovat, zasnoubit a počít dítě, a tak se jí fanoušci neustále snaží utěšovat a ujišťovat, že "ten pravý" se objeví. A Dara toho má plné zuby!

„Kopec lidí vnímá single ženu jako něco politování hodného. Věřte mi, potřeba o tom občas napsat nevychází z mého pocitu přesvědčovat tyto lidi o opaku. Ale soucítím se ženami, které to rozčiluje,“ přiznala Dara, která dobře ví, jaké to je. „Jsem na jejich straně,“ ujišťuje zpěvačka.

Po rozchodu s Rytmusem ji totiž nejen fanoušci neustále spojují s každým, mužem, který se vedle ní jen objeví na fotce na sociálních sítích! Sama Dara už je v minulosti důrazně žádala, aby to nedělali!

„Ať řeknete na obranu cokoliv, vždy se to dá obrátit proti vám, záleží na úhlu pohledu a velkorysé schopnosti připuštění jiné, než té zaběhlé, zastaralé teorii o štěstí, kterým ženu naplní JEN muž po jejím boku a tradiční, systémově zaběhnutý vztah,“ nelíbí se Daře.

Ona sama je už rok sama a nového chlapa zřejmě nehledá. „MY, ženy, které jsme oficiálně "single" netvrdíme, že nás muži nečiní šťastnými. Potřebujeme je. A oni nás. Stejně jako milion jiných věcí-ke štěstí. Ale jen s některými chceme to naše štěstí sdílet každý den, na té tradiční, denní bázi. Odchodem a příchodem muže štěstí nikam neodchází,“ rýpnula si Dara, která se loni rozešla s Rytmusem.

Štěstí podle ní prostě jen tak nezmizí! „Nestěhuje se na jinou adresu nebo tak něco. Není podmíněno "jím" nebo "jí". Nositelem jsme vždy jen MY. A pokud je to jinak, problém je jinde. Určitě ne ve vašem partnerovi, resp. v tom, zda ho právě máte nebo ne. Tím jsem si jistá, v tom mi můžete věřit,“ vzkazuje Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)