Konspirace kmotřenky Michaela Jacksona: Zneužil děti někdo jiný?

Jackson, Michael

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. dubna 2019 15:16 | Aktualizováno: 12. dubna 2019 0:05

Jen málokdo ví, že má zpěvák Michael Jackson ve Velké Británii kmotřenku. Mladá Lucy Lesterová se rozhodla po letech mlčení vystoupit na obranu „krále popu“ v souvislosti s dokumentem Leaving Neverland. Tvrdí, že osoba, kterou Safechuck s Robsonem popisují, rozhodně není Jackson.

Sedmadvacetiletá Lucy Lesterová je kmotřenkou „krále popu“, který se přátelil s jejím otcem, někdejší dětskou hereckou hvězdou Markem Lesterem. Mladá Britka se rozhodla prolomit celoživotní mlčení, aby se Michaela Jacksona zastala v souvislosti s obviněními, které pronesli Wade Robson a James Safechuck v dokumentu HBO Leaving Neverland.

Britskému deníku Daily Mail řekla, že stoprocentně nikdy neviděla nic podezřelého. „Neměla jsem nejmenší tušení, neviděla a neslyšela jsem nic, co by mi bylo nepříjemné,“ prozradila Lesterová. „Jacksonovy děti“ brala podle svých slov jako bratrance.

Sedmadvacetiletá Britka má dokonce jasno o motivaci Robsona se Safechuckem. „Nevěřím, že to udělal, navíc je třeba zvážit další faktory jako peněžní zisk těch, kteří jej obvinili,“ naznačila, co si o obou mužích myslí.

„Slyšet je říkat o něm takové věci, když ho pořádně neznali, je pro mě nejtěžší věc ze všech,“ svěřila se Lucy. „Z osobní zkušenosti můžu říct, že jsem si nikdy nemyslela, že dělá něco nepřístojného. Michael byl milující muž,“ dodala.

Následně uvedla, že se do debat na toto téma moc často nedostává, avšak neexistují podle ní žádné důkazy, že by to mohla být pravda. Sama dokonce přispěchala s lehce konspirační teorií. „Ta osoba, kterou popisují v médiích, která údajně tyhle věci dělala, není Michael, jakého znám,“ vysvětluje Lesterová.

„Všechno, co můžu říct, je, že jsem s ním strávila spoustu hodin a nikdy jsem neviděla cokoliv, co by něco takového naznačovalo,“ uzavřela debatu žena, která se s legendárním zpěvákem vídala až do jeho smrti v roce 2009.

Témata: Michael Jackson Leaving Neverland