Zoufalý Thomas Markle! Uvidí vůbec někdy děti Harryho a Meghan?

Meghan Markle a princ Harry 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. dubna 2019 10:48

První potomek vévodkyně Meghan a jejího manžela by se měl narodit doslova každým dnem. A zatímco nastávající babička Doria Raglandová (62) čeká na telefonu, aby mohla ihned vyrazit do Londýna za svou dcerou, Thomas Markle (74) své vnouče jen tak neuvidí!

Meghan se už před svatbou od svého otce a jeho rodiny úplně odstřihla!  Při přípravách na svatbu totiž vyšlo najevo, že Meghanin otec Thomas Markle tajně spolupracoval s britským paparazzi fotografem, který nafotil sérii obrázků. Ty byly následně prodány do novin po celém světě.

Thomas Markle se pak neúčastnil ani královské svatby, protože krátce před ní prodělal infarkt. Nevěstu tak k oltáři vedl otec jejího manžela, princ Charles. 

I když se se svou dcerou od té doby Thomas Markle snaží usmířit, moc se mu nedaří. Britským médiím ovšem řekl, že stále doufá, že se mu Meghan ozve a umožní mu setkat se s jeho vnoučetem.

Královský životopisec Duncan Larcombe v novém dokumentu o Meghan, Harrym a jejich očekávaném dítěti ovšem prozradil, že je pravděpodobné, že Markle své vnouče nikdy na vlastní oči neuvidí!

„Neumím si ani představit, že Thomasi Marklemu bude umožněno setkat se se svým vnoučetem,“ řekl otevřeně expert. Zdá se tedy, že Thomas Markle může zaplatit za své činy nejvyšší možnou cenu!

On se ale nevzdává, Jeho nejmenovaný přítel prozradil, že je už příchodu vnoučete opravdu nadšený a že chodí po obchodech a vybírá pro něj dárky!

Špatné zdraví otce vedlo dokonce Meghaninu nevlastní sestru Samanthu (54) k tomu, že vévodkyni vyzvala, aby se s Thomasem setkala! Také nevlastní bratr Thomas (52) prosil, aby Meghan a Harry zajeli za otcem do Mexika. Tvrdí totiž, že jejich odcizení ještě více zhoršuje otcovo zdraví!

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Doria Ragland (matka Meghan Markle) Samantha Markle královská rodina (gbr)