Je to venku! Pohlaví potomka vévodkyně Meghan omylem odhaleno!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. dubna 2019 14:41 | Aktualizováno: 8. dubna 2019 5:33

Do porodu vévodkyně Meghan Markle zbývají týdny a čím více se blíží, tím více přichází na přetřes především pohlaví. Blízká přítelkyně Meghan ale neudržela jazyk a za zuby a omylem ho prozradila světu.

Velká Británie je na nohou. Ti, kdo nežijí brexitem, se nadšeně těší na příchod nového královského potomka. Panovnickou rodinu Britové milují a výjimku nebude ani syn či dcera vévodkyně Meghan a prince Harryho.

O pohlaví ale zatím údajně stále není jasno, resp. si ho prý nenechali sdělit ani sami rodiče. Média ale živě spekulují, že by mohlo jít o holčičku. Nahrávají tomu barvy, které Meghan použila na nedávnou oslavu v USA, kde pro své přítelkyně uspořádala večírek. 

A jak se nyní ukázalo, pravděpodobně to opravdu bude holčička. Blízká kamarádka Meghan, tenistka Serena Williamsová, totiž v rozhovoru pro E! News mluvila o přítelkyni, která je v současnosti těhotná.

"Má kamarádka je těhotná a tvrdí, že její dítě určitě bude dělat tohle… A já jí říkám, že to ona dělat nebude," uvedla. Tím podle britských médií prozradila, že Meghan bude mít holčičku!

K porodu samotnému by mělo dojít na přelomu dubna a května. Těhotenství je ale nevyzpytatelná věc a nový potomek královské krve může na svět přijít i dříve.

Tak či tak se porod uskuteční v porodnici nemocnice Svaté Marie v londýnské čtvrti Paddington. Ve stejné nemocnici se narodili všichni tři potomci Williama a Kate a také právě princové William a Harry.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Serena Williamsová