Dara bez trička, bez podprsenky... Rolins se předvedla v plné parádě!

Dara Rolins 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. dubna 2019 9:33 | Aktualizováno: 3. dubna 2019 22:28

Zpěvačka Dara Rolins (46) na svůj věk rozhodně nevypadá! A svou ukázkovou postavou se ráda pochlubí nejen v klipech, ale i na sociálních sítích! jenže podle některých to není úplně vhodné! debatu rozpoutala i její poslední zveřejněná fotka, na které toho ukázala opravdu hodně!

„Pokud bych měla vybrat jednu věc, kus oblečení, který je nesmrtelný, má místo v šatníku napříč všechny věkové kategorie, nepodléhá žádným trendům a svědčí každému, ženám, mužům, dětem i dospělým stejně, bude to džíska,“ prozradila slovenská zpěvačka.

Právě tento kousek by podle ní měli mít doma všichni. „Takže milí zlatí, pokud mezi vámi někdo, komu v šatníku stále chybí, je na čase tuto chybu napravit právě teď. Půjde o jednu z vašich nejlepších jarních investic,“ ujišťuje Dara Rolins.

Svou džínovou bundičku navíc ukázala světu. Většinu jejích followerů ale zaujalo něco úplně jiného! Dara si pod ni totiž nic neoblékla a tak odvážnou fotkou podráždila představivost nejednoho fanouška!

„Bože nejen džísky ale i ty jsi nesmrtelná,“ směje se jeden z příznivců Dary. „Spíš to vypadá, že Vám chybí v šatníku podprsenky,“ rýpla si Šárka. „Dobré, ale trochu dobrý den, kozy ven...“ přidala se Monika.

Jenže ne všichni jsou tak nadšení. „Pěkně jdeš příkladem pro svoji dcerku,“ postěžovala si Anna. „U této fotce je mi smutno, kam ten svět spěje, když za krasnou ženu se považuje ta se silikonem, napíchanými rty a botoxem,“ přidala se Lucia, další z diskutujících. Dodala ale, že nemá na mysli přímo Daru, ale obecnou krasu ženy, kterou lidem vnucují media. „Přirozeně krásnou ženu se už ani najít nedá,“ dodala Lucia.

Témata: Dara Rolins sociální sítě