Z Meghan Markle je vězeň? Z Británie zní šokující slova!

Meghan Markle 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. dubna 2019 16:22

Královská svatba navenek vypadá jako kouzelná a téměř pohádková událost. Jenže ve skutečnosti je to poněkud jinak! A Meghan Markle by se mohla dříve nebo později „divit“, proč souhlasila, že se přivdá do královské rodiny!

V červenci 2016 se Meghan procházela po Londýně, když ji s princem Harrym seznámil jejich společný přítel. Mladý pár, který společně očekává své první dítě, tvrdí, že od chvíle, kdy se na sebe podívali, věděli, že je to láska na první pohled! Ano, zní to jako zápletka romantického filmu.

Realita se ale od pohádky poněkud liší. Helen Kirwan Taylor, expertka na královskou rodinu a autorka několika knih, ale upozorňuje, že Meghan by si už brzy mohla začít klást otázku, proč se za prince Harryho vlastně provdala!

„Myslím, že na počátku to byla velmi vzrušující událost! Něco takového do té doby nezažila. Ale po pár letech, když bude muset jet do nějakého bohem zapomenutého tmavého a vlhkého města v ošklivém počasí, se podle mě bude divit, proč s tím vším vlastně souhlasila,“ myslí si královská expertka, která poukazuje na to, že Meghan vlastně nikdy nebude mít volno!

Také její kolega Duncan Larcombe souhlasí a dodává, že bývalá herečka se stala „vězněm“ královské rodiny. „Nemyslím si, že Meghan skutečně pochopila rozsah oběti, kterou učinila, když řekla ANO,“ tvrdí. „Teď je smutný vězeň v pečlivě chráněném světě,“ tvrdí

Ale i přes obavy královských expertů se Meghan a Harry zdají být šťastnější než kdy dřív! Není se co divit, už za pár dní by se jim měl narodit první potomek. A možná i ten druhý – spekuluje se totiž, že by vévodkyně ze Sussexu mohla porodit dvojčátka!

Další z expertů na královskou rodinu už v minulosti poznamenal, že Meghan „nemůže mít všechno“ a že musí přestat „žít jako hollywoodská hvězda“, když je teď vévodkyně. Tohoto doporučení se ovšem nastávající maminka drží jen z části.

Těhotná Meghan má totiž v plánu porušit čtyři desetiletí královské tradice tím, že se rozhodla, že své dítě neporodí v Lindo Wing v nemocnici St Mary v Paddingtonu. Místo toho si pár údajně zvolil porodnici blíže k jejich novému domovu v blízkosti hradu Windsor.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)