Další utajené těhotenství? Známá zpěvačka ukázala bříško a fanoušci šílí!

Buckingham, Celeste 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. dubna 2019 9:08 | Aktualizováno: 2. dubna 2019 14:00

Že by se nám tu rýsovalo další tajné těhotenství známé zpěvačky? Spekulace vyvolaly nové fotky Celeste Buckingham. A fanoušci začali šílet!

„Te Amo Porto Santo… Přeju pěkný večer a přeju vám tolik spokojenosti, štěstí a zdraví, jako mám teď já,“ vzkázala prostřednictvím instagramu fanouškům z portugalského ostrova zpěvačka Celeste Buckingham.

Svůj pozdrav doplnila i několika fotkami v plavkách! A právě ty vyvolaly spekulace, zda není slovenská zpěvačka a finalistka druhé řady Česko Slovenské SuperStar těhotná!

„To bříško… to není podle mě jen takové bříško,“ napsala k fotce Simona. Celeste ji ale ihned usadila. „Je. Odpočívám, papám a od prosince jsem přibrala. Myslím, že žena může přibrat a zářit z více věcí než je těhotenství,“ vzkázala. A aby spekulace úplně utla, dodala: „Nečekám dítě.“

Simona nebyla jediná, komu se bříško zpěvačky nepozdávalo. Další fanoušci se ale zlobili, že si evidentně řada lidí myslí, že pokud nemá žena 50 kilogramů, nemůže být sexy.

Naopak začali Celeste psát, jak jí to sluší a že vypadá opravdu dobře! „Podle mě má takto vypadat žena – a ne kost a kůže! Jsi krásná,“ uklidňovala zpěvačku další z fanynek.

Témata: Celeste Buckingham