Meghan skutečně čeká dvojčátka? Princ Harry se prořekl!

Princ Harry 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. dubna 2019 12:41 | Aktualizováno: 1. dubna 2019 22:26

Meghan Markle je nyní v poslední fázi těhotenství a vypadá to, že už je téměř připravena na porod! Všichni spekulují, zda se královská rodina nedočká hned dvou přírůstků najednou. Něco dokonce teď naznačil i sám princ Harry!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu už netrpělivě čekají na příchod svého prvního královského miminka. Meghan už dříve potvrdila potvrdil, že by se mělo narodit konce dubna nebo začátkem května. Odborníci předpovídají, že to bude spíše dříve než později.

Minulý týden se Harry a Meghan zúčastnili recepce pořádané královnou v Buckinghamském paláci u příležitosti 50. výročí uvedení do úřadu Harryho otce – Charlese, prince z Walesu.

Harry si povídal s hosty, mezi nimiž byl i veterán z války o Falklandy Simon Weston. A právě tehdy Harry naznačil, že by jeho žena mohla porodit dvojčátka! Po jejich rozhovoru totiž Weston médiím prozradil, že ho varoval a vévodkyně si užijí, protože je čeká spousta bezesných nocí, až se dítě narodí.

Weston také řekl, že  princ Harry odpověděl záhadným komentářem. „Řekl, že pokud budou mít víc než dvě děti, opravdu si užije, co si zaslouží.“ popisuje bývalý voják.

Mohlo by to nakonec být znamení, že dvojčata jsou opravdu na cestě? Podle bookmakerů to vypadá velmi pravděpodobně. Kurz na to, že Meghan už velmi brzy porodí dvojčátka je dokonce jen 1:4!

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)